View Single Post
Vechi 03.08.2011, 12:10:18
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ai înțeles Constituția în același mod în care ai înțeles și cum e cu pământul, soarele și luna.
Bravos!
Păi bag seamă că eu am înțeles exact despre ce e vorba dar se pare că tu nu ai înțeles nici una, nici alta și mă ironizezi de parcă tu ai fi înțeles corect și eu nu...

Și iată cum mereu o dați la întors, viceversa, vicentoarsa, viceglobul pământesc, stop. Și v-am spus că nu e glob.

Deci ce fel de creștini ORTODOCȘI sunteți voi?
Sincer, mie mi-ar fi rușine să nu recunosc dreptatea și să țin la nesfârșit ca orbul de bătătăor așa ca unii din voi...

Păi tu cum pricepi articolul 103? Că președintele e obligat să desemneze pe Ponta dacă USL ia 50%+1 în alegeri parlamentare cu toate că ei nu sunt partid ci alianță politică? Păi dacă și tu susții ceea ce susțin și ei atunci mi-e clar ce aplauze îmi aplici:

mi-ai trage palme dar fiindcă te ții mare, îmi dai aplauze ironice...

Dragul meu prieten, nu vezi că pe tine te pălmuiești?..

Mă iartă dacă te-am mâhnit sau supărat că doar nu ești dumneata vinovat dacă politicienii și gLumea lor ne-au băgat în rahat... în rahat din ăla turcesc cu alune și stafide... un fel de baclovele din alea bune de după kebab... de la babilon, firește.

Să fii iubit.

Păi dacă și eu îmi dau seama de vicleniile lor, eu prostul satului... darmite atunci voi... însă voi nu vreți ca să nu cădeți în ispită... ci odată ce v-au mituit cu laude deșarte și bunăstări vremelnice îi apărați până la moarte neștiind voi că sunteți morți de prea multă vreme... la fel ca și ei.

Lăsați morții să-și îngroape pe morții lor.
Iată i-am îngropat și i-am închis în piramidă.

Last edited by vsovivi; 03.08.2011 at 12:12:31.