Citat:
În prealabil postat de DragosP
Știu, pe Boc l-a pus că așa a vrut, nu? S-a consultat ce s-a consultat și la drum de seară i-a ieșit că cel mai bun e Boc.
Sunt pe aproape?
|
Păi Boc a fost singurul în care a avut încredere... căci cum poți să ai încredere în fiii fărădelegii... și iată câtă bucurie apare când le iese la lumină viclenia și minteresele lor, putând vedea oricine cum ei au croit o constituție pentru ei și mai ales ei n-o respectă de la cel mai înalt nivel politic și juridic, de la șefia partidelor și de la curtea constituțională...
Ce mai e de demonstrat?
„Băjeții buni de tot” au căzut singuri în groapa pe care ne-au săpat-o ei nouă...
Deci iată cea mai frumoasă răzbunare a Domnului: i-a lăsat în propriile lor minți și în propriile lor fărădelegi... și rușinea lor e uriașă... începe să crape șoriciul obrazului.
Mie mi-ar fi rușine să mai deschid gura pe TV în locul lor sau să fac declarații politice...
Încă tot nu vă e clar ce urmăresc ei vorbind mereu de dreptate în slujba poporului?
Sunt niște limbrici populiști și cheamă la lupta cea mare... niște găinari de duzină... niște scursuri... și n-am cuvinte cum să-i calific.
Oricum ar fi, nu pot ei să-mi alunge mie bucuria și seninătatea de la Dumnezeu... oricâte amenințări și promisiuni și răzbunări și dezastre vor promite că ne vor face... ei nouă... la infinit.
Mi-ar crăpa obrazul de rușine și m-aș ascunde în piramidă în cel mai întunecat loc...
„Lăsați morții să-și îngroape pe morții lor și tu vino după Mine...”
I-am îngropat și i-am închins în piramidă, adică eu n-am făcut nimic concret ci singuri și-au întins capcane loruși, au căzut în groapă, în fântâna spânului și au dărâmat peste ea un munte.