Sfanta Xenia- ajutor inainte de a-l cere!
Toate s-au intamplat azi, acum cam o jumatate de ora!
O sun pe nepoata mea, sa vad ce face.
Imi spune:ma umflu de plans! Nu mai stiu ce sa fac ca sa pot plati imprumutul, CHF creste si am ajuns sa dau 9 milioane, cand la inceput dadeam 5, o sa-mi ia casa!
Nu am stiut ce sa-i spun mai repede, ce sa faca, cum sa o ajut? Avand la mine cartea cu marturiile celor care au cerut ajutorul Sfintei Xenia ii zic: acum te duci repede si faci un parastas pentru Sfanta Xenia si sotul sau Andrei. Nu conteaza ca nu o cunosti pe Sfanta Xenia, o s-o cunosti, te duci si faci ce ti-am spus, si o sa te ajute, va gasi Sfanta o cale sa iesi din impas.
Cand vorbeam la telefon, imi zice, stai ca ma suna Diana- fiica ei- din Spania.
O las sa vorbeasca cu ea, pana atunci ii scriu pe mail ce are de facut, ii scriu Acatistul Sfintei Xenia.
Revin cu telefonul sa vad in ce stare o gasesc, daca si-a mai revenit din necaz, daca mai plange.
Cand imi raspunde imi zice: Numai ce ai pomenit-o pe Sfanta Xenia si s-a rezolvat problema. Diana......
De uimire nici n-am stiut ce sa-i spun!!!!! I-am zis: te duci acum si faci ce ti-am zis si multumesti!
Va puteti imagina cat de repede a sarit in ajutor Sfanta Xenia, pomenit si laudat sa-i fie numele in vecii vecilor!
Multumim Tatalui Ceresc, Domnului Iisus care ne-a trimis atat de repede ajutorul prin mijlocirea rugaciunilor Sfintei Xenia.
Last edited by Adriana Cluj; 03.08.2011 at 14:13:07.
|