View Single Post
Vechi 03.08.2011, 15:46:35
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
repet si tai restul cuvintelor ca sa pricepi
geneza 1.29
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30................... Și a fost așa.

asadar amice CEARTA-TE CU DUMNEZEU .... acolo scrie CE i-a dat de mincare si incheierea este ASA A FOST .... tu vrei sa fie altfel ? e ok ... dar nu imi spune mie ca DUMNEZEU NU A ZIS , ok?
eu unu nu imi permit sa il fac pe Dumnezeu mincinos , intelegi ? stim cu totii cine a folosit tehnica asta a indoielii in geneza ca sa o prinda pe eva cind a fost intrebata ŽŽ a zis dumnezeu asa ceva ? ŽŽ .... asadar atentie la diavol ....

cit despre pavel iti spun pe scurt
animalul e mort , NU ARE viata si nu se misca si INCALCI CE SPUNE PAVEL
nu poti compara un animal cu o planta , animalul e mort , planta traieste .... etc etc etc
multa iubire
ps tu poti sa faci ce vrei, DAR NU IMI SPUNE CA DUMNEZEU a spus ????
multa iubire
uite inca un exemplu de ortodox care ar pleca din ortodoxie daca preotul i-ar spune asa ceva .... unii au dinti de lapte , altii dinti maturi de asta pavel a spus -- toate iti sunt ingaduite , dar nu toate de folos.....
multa iubire
Versetul citat de tine se refera la starea initiala a Lumii, inainte de caderea lui Adam.
Uiti ce spune Dumnezeu dupa acest eveniment:

"2. "Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ:
3. Orice animal cu copita despicată, care are copita despărțită în două și își rumegă mâncarea, îl puteți mânca.
...
9. Din toate viețuitoarele, care sunt în apă, veți mânca pe acestea: toate câte sunt în ape; în mări, în râuri și în bălți, și au aripi și solzi, pe acelea să le mâncați. "

Levitic cap. 11
"3. Să nu mâncați nici un lucru necurat.
4. Iată dobitoacele pe care le puteți mânca:
5. Boul, oaia, capra, cerbul, gazela, antilopa, țapul, cerboaica, boul sălbatic și capra sălbatică.
6. Orice dobitoc care are copita despicată, cu spintecătură adâncă între amândouă părțile copitei și care dobitoc rumegă mâncarea, se mănâncă.
...
11. Orice pasăre curată s-o mâncați. "

Deuteronomul cap.14

Pe acestea nu le-a spus tot Dumnezeu?
Reply With Quote