Subiect: Marturii
View Single Post
Vechi 03.08.2011, 16:22:48
steliana-steli steliana-steli is offline
Banned

Data înregistrării: 03.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pentru sani, eu am pus altenativ: cataplasme cu patlagina verde (batuta pana iese sucul din ea), apoi cu aloe cruda ( maruntita), alifie de marul lupului, combinata cu arnica. Si o cruce pe sani cu ulei sfintit.

Pentru detoxifiere, inten: argila, ceai sau tinctura de napraznic, tinctura de marul lupului, aloe.

Eu am facut rost de alifie de, tincturi si de ceai de la fitoterapeutii Avramut Campeanu Aurel, stra. Stadionului, nr. 10, Beius, Bihor , tel./fax. 0559 198 091, mobil 0722 436 967

si de la TERA BUZ, Plant, Poienii de Jos, jud. Bihor, tel.0744 636599 sau 0727 643768 (Are explicatii mai clare - www.terabuzplant.ro).

De la Plafar, am cumparat comprimate de Ganoderma, care costa sub 30 de lei. Merita. Acest remediu este recomandat in mai multe afectiuni, contribuind la sporirea imunitatii.

Regim: fara zahar, carne, produse animaliere si cat mai putine alimente acide pentru a infometa celulele cancerigene.
Hiperaciditatea si alimentatia :: Sanatate :: Nutritie :: Revista ...

Alimente alcaline si acide - Hiperaciditatea si efectul ei nociv ...

Pentru administrarea argilei, e bine de stiut ca aceasta nu trebuie sa vina in contact cu metale. Nu se administreaza daca s-au consumat bauturi alcoolice sau tincturi pe baza de alcool.

A nu se uita sucurile de morcov, sfecla, telina, lamaie.

Iertarea celor care ne-au gresit e importanta si pe plan practic, deoarece starea psihica ne influenteaza sanatatea, iar stresul este unul dintre factorii determinanti ai cancerului. Am gasit aceasta precizare intr-o carte scrisa de un medic. Rugaciunea, ne ajuta sa ne vindecam si sa ne mentinem speranta si optimismul.

Batalia cu aceasta boala se poate pierde in primul rand pe plan psihic, asa ca trebuie sa mentineti linistea sufleteasca pe cat posibil si sa nu vorbiti despre boala cu persoane care va pot induce o stare de panica. Mai bine informati-va despre aceasta boala din mai multe surse. E foarte important.Deznadejdea este cel mai mare dusman atat al mantuirii, cat si al vindecarii in astfel de cazuri. Chiar daca nu sunteti convinsa ca e cancer, nu asteptati vedictul pana aplicati cel putin o parte o din aceste remedii. Unele forme de cancer evolueaza foarte rapid si fiecare zi de tratament conteaza. Trebuie sa va ajutati si singura.
Doamne ajuta.

va multumesc din suflet pentru sfaturi si incurajari.sa va dea dumnezeu sanatate....
Reply With Quote