Citat:
Īn prealabil postat de catalin2
Stiti ca in ultimele zile au fost atei sau nu stiu ce erau care isi creau nick-uri doar pentru a spune niste prostii, de aceea exista o suspiciune fata de un user nou.
Eu va spuneam doar ca mai inainte trebuie sa cititi ce spune BO si apoi sa cercetati stiind astfel unele lucruri. De exemplu daca stati si va ganditi logic si rationati fara sa citit istoria nu aveti cum sa nimeriti ce s-a intampalt si anii doar daca va ganditi dvs. E imposibil, nu-i asa? In acest caz neavand date despre ce credem nu avem cum sa nimerim, iar oamenii vor spune si ei ce au inteles. Iar altii sunt si alte credinte, de exemplu Scotianul e protestant, cum scrie la profil. Fiecare va spune ce crede el in cultul sau, iar daca noi nu stim mai nimic o sa adunam pareri si o sa ne iasa doar o varza cu multe pareri. :)
|
Multumesc pentru grija ta si sfaturi ...
Chiar asa fiind, parerea mea vis a vis de acei ce vin doar cu prostii pe aici , cred ca un ortodox, trebuie sa afiseze duhul blandeti in orice discutie si nu imi lua in nume de rau ca-ti vorbesc din propria mea experienta...
Am parasit o biserica a mea de suflet, la care mergeam de o viata as zice, 10-15 ani ca nici macar nu mai stiu, tocmai din cauza atmosferei create ca urmare a faptului ca toti credeau ca sunt foarte imbunatatiti si te certau vadit si pentru cele mai mici amanunte cu un duh de cearta parca...Dumnezeu sa ma ierte, nu spun pentru a judeca, ci doar sa arat ca asta m-a indepartat pe mine si se poate intampla si cu altii poate care si-ar dori sa vina la biserica, dar intr-o astfel de atmosfera va fi foarte greu sa ii apropii..Toti cautam pace si liniste sufleteasca la biserica...iarta-ma te rog...chiar si aici ...
Mi-am revenit cu greu si mi-a luat cred ca doi ani sa-mi gasesc o biserica, la care sa pot sa intru iar..atat am stat departe de Dumnezeu ...Iti spun din suflet .. mai bine adopti acel duh de blandete si stii ca duhul umilit si inima infranta nimeni nu o va urgisi...decat sa indepartezi pe cineva care Dumnezeu il vrea langa El...ca doar pentru cei bolnavi a venit in lume si s-a rastignit...Tocmai cu acestia trebuie sa fii mai atent decat cu toti..
Eu sunt mama si spun ca daca adopt acea pozitie de zbir pierd si am abandonat ideea...duhul blandeti ma ajuta mult mai mult si daca eu gresesc ceva, mi se imputa imediat..
Asa ca un exemplu de conduita impecabila, va fi un exemplu demn de urmat cred eu...
Dumnezeu sa ne ierte si sa ne calauzesca pe toti!