Citat:
În prealabil postat de Clausemi
Tinand cont ca de 16 ani spui ca mergi la biserica ,nu inteleg de ce te-ai dus...sau ce ai facut in tot acest timp acolo..de vreme ce pui niste intrebari la care pana acum ar fi trebuit sa gasesti de nenumarate ori raspunsul...
Biserica nu inseamna doar o cladire unde se aduna lume la un moment dat...
Cunoasterea nu vine stand si uitandu-te la altii ce fac in jurul tau...ci cautand sa-ti raspunzi la intrebarile care inevitabil vin ,este absolut normal...si asta se poate numai daca citesti....te concentrezi la tot ce faci in sensul bun si esti atenta la tot ce simti cand faci ceva...constiinta ne vorbeste tuturor.
Eu cred ca nu este cazul sa astepti de la cei din jur...cauta in tine si asculta GLASUL LUI HRISTOS care iti vorbeste prin duhovnic.
|
MARE DREPTATE AI CAND SPUI CEEA CE SPUI!EU MERG DOAR DE 6 ANI LA BISERICA, INSA CAT AM ACUMULAT IN ACEST TIMP...AM ACUMULAT CAUTAND GLASUL LUI HRISTOS, ASCULTAND DE DUHOVNIC, INTREBAND, CITITND ASIDUU. NU M-AM DUS DE FORMA, SA MERG SI EU..ASA, CU TURMA.M-M DUS DIN NECESITATE LAUNTRICA,L-AM CAUTAT CU INVERSUNARE PE HRISTOS, AM STRIGAT LA EL...PANA AM PRIMIT RASPUNSURILE CERUTE. ASA AR TREBUI SA FACA SI SORA NOASTRA DACA VREA SA DESCOPERE ADEVARUL CE SE CERE TRAIT, NU DOAR STIUT!