Citat:
Īn prealabil postat de maria32
de tine unde scrie in Biblie? si daca nu scrie de tine nu existi? nu esti tot fiul Domnului? sau daca nu scrie ca esti de folos sau nu pe lume ar trebui sa nu fii? zau... exagerezi rau.
Iertare fratilor ca m-am aprins iarasi in postari. am uneori senzatia ca fratele acesta este fix ispita necuratului in postul acesta. Doamne ajuta!
|
stai asa si nu te grabi ... UNDE SCRIE IN BIBLIE SA NU FUMEZ? asadar daca nu scrie dau si cu drogurile , nu? offff , offff , offfff ..... maria32 tu te poti aprinde si e bine ... pe viitor COPIAZA DIALOGURILE MELE si pune-l pe parinte sa le citeasca ... si daca are nelamuriri I LE EXPLIC ... SI UITE ASA PRIN TINE , eu vorbesc cu el ... ce zici TE INCUMETI ? ca tot spui ca esti jurnalista .... uite un reportaj senzational ... un cretin ca mine si un preot extraordinar ca duhovnicuol tau ... un titlu de exceptie , ce zici ?
multa iubire
ps1 daca necuratul ar fi ca mine ar fi raiul pe pamint ... din pacate nu e

multa iubire
ps2 si ca sa fie si mai dur testul pentru mine SA LE DEA TEMA DE CASA STUDENTIOR LUI sa ma combata .... uite un subiect de examen extraordinar .... asadar accept si asta .....
multa iubire
ps3si ca sa fie si mai dur testul de la ps2 ii pun pe toti ortodocsi de pe forum care vor sa ma combata sa copieze textele mele si sa le de-a tuturor duhovnicilor si preotilor sa le citeasca ... si apoi TOTI LA UN LOC sa se intoarca si sa ma combata .....accept si asta .....
multa iubire
orice varianta alegeti este binevenita ... ma supun si discut cu intreaga ortodoxie aceasta problema .... si de peste hotare daca e cazul .... dar sa o luam cu baza ... intai aici ... apoi vedem mai departe ....
multa iubire
acum chiar ca nu o sa mai dormi noaptea

multa iubire
tilul dialogului sa fie ...
cretinul ( eu ) si unul dintre cei mai tari duhovnici .... propune-i asta si sa vedem ce zice .... provocarea ramine in picioare ..... o accepta ? astept raspuns
multa iubire