View Single Post
Vechi 04.08.2011, 02:34:42
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
arata f bine, nu este gras, nu e nici slab, are 7 copii si slujeste ca preot de mir de peste 40 de ani.

in ochii fiilor lui duhovnicesti este vrednic *sfant nu e nimeni cat traieste pe pamant. poate ar fi util sa-ti spun ca l-au urmat fiii lui duhovnicesti cale lunga atunci cand a fost mutat de la o parohie din centru la una de la periferie? sau cand a fost mutat din provincie la Bucuresti? ca vin oameni de la mii de km distanta sa se spovedeasca la el.

Nu va intra pe internet si nici nu vei afla cum il cheama, caci e cunoscut, insa nu-ti este de folos sa stii asta.
mutarile si alte treburi nu ma impresioneaza ... asta e alta discutie si alte lucruri
nu ma intereseaza el ca persoana ... ma intereseaza dialogul ... iar eu in bucuresti nu vin pentru el ... tu poti sa fi ““ vocea mea ““ daca consideri ca e atit de tare cum zici .... si eu oricind il provoc la dialog .... cu toti de fata ... am scris si intr-un post mai clar
multa iubire
ps daca imi spui ca el ti-a zis FARA SA IMI DAI POSIBILITATEA de aparare asta este deja inselatorie .... e ca si cum as asculta doar o parere fara ca cei doi sa se fi intilnit vreodata IN DIRECT .... si crede-ma ca dialogul cu mine va fi interesant si e posibil sa vrea sa ne imprietenim.... si cu mine va discuta la alt nivel fata de tine .... e o diferenta ... dar nu ai cum sa intelegi aceste lucruri ....
multa iubire
Reply With Quote