Citat:
Īn prealabil postat de maria32
de umilinta ai auzit? nu vad decat mandrie la tine si dorinta de a avea dreptate cu orice pret si a jigni pe toti cei care indraznesc sa nu fie de acord cu tine. (daaa... stim cu totii.... ca pretinzi ca nu suntem noi defapt de acord cu Sfanta Scriptura si suntem niste rataciti), NU NE MAI REPETA, AM INTELES CE CREZI DESPRE NOI.
|
DA , sunt mandru ca sunt ORTODOX ... daca asta e un pacat MI-L ASUM CU CEA MAI MARE SENINATATE .... nu jignesc pe nimeni dar nici nu sunt impresionat usor de vorbe.... intelegi ?

. daca pe tine te-a impresionat la mine mai are mult de strabatut pina sa ajunga ..... si repet inca o data .... imi pun oricind capul si viata la bataie pentru ortodoxie ....

multa iubire
ps si ca sa vezi cine ma impresioneaza ,iti dau niste exemple SFINTUL IOAN GURA DE AUR , SFINTUL ARSENIE BOCA , SFINTUL PAISIE AGHIORITUL , SFINTUL NECTARIE , etc .ETC ETC ... astia sunt cei care ma impresioneaza si pe care ii citesc cu cea mai mare bucurie si iubire ..... ca sa nu mai zicem de vietile tuturor sfintilor ..... astia sunt pentru mine MODELE DE URMAT ... nu voi fi niciodata vrednic sa ii ajung dar nici nu o sa ii uit pe considerente de doi lei... .....
multa iubire