Citat:
În prealabil postat de GLAdoS
Noi nu ne facem sange rau nene, ca hotia nu este un lucru nou in Romania. Dar e surprinzator ca voi doriti sa acoperiti pirderile bugetare dintr-un domeniu cu argumente cum am vazut aici: "dar ce, numai din cauza BOR avem paguba in buget" (nu mai stiu al cui era exact) si vi se pare asa normal risipa.
|
Deloc normal nu mi se pare, primul caz e o hotie pe fata cu aur de banii aia poti acoperi nu un perete de icoane ci toate acoperisurile din oras.
Iar al doilea caz, cersetoria la asemenea cote mi se pare penibila, tot respectul pentru Biserica, Patriarh, dar nu si pentru proeictul asta daca s-a ajuns pana aici cu "strangerea de fonduri".
Constructia asta mi se pare un evident atentat la bugetul Bisericii in primul rand, atat ca instiitutie cat si ca ban al credinciosului sau obligatie pastorala a preotului, care o fi miza si care au fost presiunile ca sa existe o scuza, nu stiu..
Oricum sunt curios cum se va termina povestea, orice piatra de poticnire este pana la urma si o sita prin care se mai cern si sa se aseaza lucrurile..