Citat:
Pai tu de ce mai maninci, stramosii tai si pana acum n-au mancat intr-una? Nu crezi ca e suficient?
|
Traieste tu fara sa mananci, ca mie imi iese fara sa ma rog. Si dupa aia vorbim daca e tot aia.
Citat:
Ei si? Avem o vesnicie inainte.
|
Si atunci de ce sunt pline spitalele de crestini? Ce rost are? Aveti o vesnicie inainte.
Citat:
Beneficiul este ca unii oameni au devenit mai buni.
|
Care? Unde? Arata-mi macar o dovada obiectiva ca aceasta corelatie exista.
Citat:
Am o solutie si mai buna, sa se converteasca, sa devina buni crestini si sa faca treaba mai bine decat o fac actualii.
|
Adica situatia e atat de disperata cu crestinii incat aveti nevoie de cei sub 1% atei, pe care sa ii convertiti, si care sa va faca treaba? Inseamna ca stati tare bine, dupa cele 4000 de biserici construite. Va mai trebuie cel putin 100.000, si repede, situatia e mult mai grava decat credeam
Citat:
Nu e in spiritul ortodoxiei sa agite pancarde, ortodoxul se poate opune foarte bine la modul pasiv si anume nescotand nici un leu din buzunar pentru proiectul asta (a se vedea ca sunt chitantiere speciale, etc..).
|
Stiu, pasivitatea e tare pretuita. Problema e ca tot veti scoate bani din buzunar, ca noi toti, pentru ca ii va aloca Statul, din taxe.