View Single Post
Vechi 04.08.2011, 17:05:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Traieste tu fara sa mananci, ca mie imi iese fara sa ma rog. Si dupa aia vorbim daca e tot aia.
Nu, traieste tu ca asta e logica ta, au facuta aia acum 1000 ani, ce s-o mai faci si tu.
Poftim.

Citat:
Si atunci de ce sunt pline spitalele de crestini? Ce rost are? Aveti o vesnicie inainte.
Festina lente :)

Citat:
Care? Unde? Arata-mi macar o dovada obiectiva ca aceasta corelatie exista.
Pai asta o poti face si singur, incepe sa frecventezi Biserica, sa pui in actiune principiile morale crestine si ai sa vezi ca schimbarile exista :)

Citat:
Adica situatia e atat de disperata cu crestinii incat aveti nevoie de cei sub 1% atei, pe care sa ii convertiti, si care sa va faca treaba? Inseamna ca stati tare bine, dupa cele 4000 de biserici construite. Va mai trebuie cel putin 100.000, si repede, situatia e mult mai grava decat credeam
Pai depinde, sunt credinciosi pe hartie, sunt credinciosi in fapte, avem mai multi ca cei care sunt credinciosi statistici sa treaca in credinciosi faptici si pentru conversia asta e nevoie de mai multe biserici, in nici un caz de o super-mega-ultra-catedrala.

Citat:
Stiu, pasivitatea e tare pretuita. Problema e ca tot veti scoate bani din buzunar, ca noi toti, pentru ca ii va aloca Statul, din taxe.
Aiurea, cat va aloca pana la urma? Cu alegeri cu tot in cel mai optimist scenariu, cu tot ce dau primariile din Bucuresti, cel mult 100 milioane.
Cu banii astia nu se acopera nici imprumutul ala de 300 milioane de care auzisem la un moment dat.

Nici BOR nu e in masura sa produca restul de bani, si nici credinciosul de rand nu-i va da si cu cat vor incerca mai mult sa-i scoata de la el cred ca tot mai mult va marai la cei de sus si probabil ca asta este si ideea pentru care s-a pus in carca BOR chestia asta.
Reply With Quote