View Single Post
Vechi 04.08.2011, 18:14:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
gresit INIMA BUNA Dumnezeu nu o va urgisi .... asadar BUNA CREDINTA ramine indiferent ..... DACA VREI o faci , DACA NU , nu .... analizele de doi lei a unora si altora NU CONTEAZA in fata LUI DUMNEZEU .... IISUS a spus MAI multe lucruri ORICINE iti cere DA-I , ORICINE iti cere haina DA-I si camasa , etc etc etc .... asadar un sfat tuturor celor care inca mai incearca sa bage strimbe ... atita timp cit sunt eu aici NU VA JUCATI cu vorbe ..... puteti sa cereti detalii , sa puneti intrebari , DAR NU JIGNITI SI ANALIZATI inainte ..... capisici ?
multa iubire
Inima buna nu e neaparat ferita de germenul indoielii si nici nu obliga la naivitate crunta.

Sigur ca daca dai din inima buna la un excroc, Dumnezeu nu o sa ti-o ia in nume de rau.

Si tocmai asta explicam ca multi nu vor si nu ca n-ar avea "inima buna" ci faptul ca mai au si nitica ratiune care nu e chiar asa absurda avand in vedere ce loc dubios este Internetul si care trebuie si aia impacata si nici asta nu cred ca ti-o ia Dumnezeu in nume de rau.

Si lasa-ma sa cred ca din moment ce totusi mai ai camasa pe tine nu ai dat-o la oricine ti-a cerut-o.

Sau tastezi gol-golutz din fata calculatorului, pana ti l-o cere cineva si pe ala?
Haha, multa iubire.

Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 18:16:55.
Reply With Quote