Citat:
În prealabil postat de AlinB
Dar uite ca pe majoritatea de aici ii intereseaza si deci este normal sa se discute la nivelul asta.
Daca pe tine nu te intereseaza nu e nici o suparare, dar nici nu cred ca are rost sa spui asta in gura mare de cate ori ai ocazia ca si cand ar fi cine stie ce virtute cand in ochii majoritatii de aici este o cadere si eventual inspira mila.
Compasiune avem deja, cel putin cativa de pe aici, fii linistita. :)
|
O fi normal, eu am spus ca e inutil sa mi se arate mie versete din Biblie, nu ma intereseaza! Ba are rost, am sa o spun in gura mare de cate ori vrea muschiuletul meu. Pentru ca si tu ai spune ca esti crestin in gura mare, cu orice ocazie. Sau nu?:)
"Ca si cand ar fi cine stie ce virtute?" Dar e! Pentru mine, personalitatea mea, asa cum o fi ea, cu plusuri si minusuri, e o virtute. Nu o sa'mi fie niciodata rusine de ceea ce sunt. In ochii vostri sunt decazuta, pentru ca nu sunt credincioasa? :)) Bine, Alin! Ma doare ENOOOORM, dar asta e. Am sa supravietuiesc cumva cu suferinta asta!
Mila voastra chiar nu ma intereseaza si mi'e complet inutila! Deci o puteti pastra pentru cineva caruia ii pasa de ea, impreuna cu compasiunea.