View Single Post
Vechi 04.08.2011, 19:41:15
EllaTheodora23 EllaTheodora23 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Intelege o data ca nu e vorba de tine, sunt discutii intre crestini, faptul ca un ateu se baga la mijloc si ca e tolerat in aceste discutii nu inseamna ca cineva tine musai sa-l convinga de ceva.

Prin insasi natura lor cred ca e limpede ca argumentele crestine sunt de natura sa convinga crestini, nu atei.

Faptul ca nu ti-e rusine de ceea ce esti atunci cand ai cazut, nu este nici un ajutor nici o virtute.

Un criminal care ajunge pe scaunul electric mandru de ceea ce este si fara nici o farama de regret nu este mai putin criminal sau castiga ceva din umanitatea care si-a pierdut-o, ba dimpotriva.

Mila autentica nu este inutila, nu se iroseste, nu se descurajeaza si nu se epuizeaza niciodata, nici chiar cand da peste rautate, minciuna, etc. :)

A..si sa stii ca nu inseamna ca exclude atitudinea..
Ah, deci crestinii se conving intre ei, inteleg. :)) Imi imaginez o dezbatere de genul acesta, intre doi oameni care au aceleasi convingeri si pareri. Foarte interesant, Alin! :))

E strict parerea ta ca eu am (de)cazut. Parere pe care o poti tine pentru tine, pe viitor! Impreuna cu orice alta parere pe care o ai despre mine. Pentru ca nu'mi pasa, pur si simplu! Priceput? :)
Reply With Quote