View Single Post
Vechi 04.08.2011, 20:13:07
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana98 Vezi mesajul
Pe lînga faptul ca este o afirmatie necrestina, ceea ce sustii este foarte grav si fiindca pe o astfel de gândire se bazeaza sistemele de tip dictatorial, totalitarist. Probabil ca înca nu ai trecut prin asa ceva, dar daca mai sunt multi care gândesc astfel, atunci sa nu ne miram ca ne îndreptam cu viteza crescânda catre cel mai groaznic sistem totalitar de pe pamînt.

Ascultati ce zice Pr. Proclu în înregistarea recomandata de Antonia P. (careia îi multumesc pe aceasta cale): "Toti aceia care-i împung pe crestini au duhul lui antihrist". Iar eu îmi permit sa adaug urmatoarele:
Probabil ca multi nici nu isi dau seama (ca au duhul lui antihrist), dar asta nu este o scuza, fiindca mai avem (înca!) mijloace de informare, avem si arme de aparare (rugaciunea, postul, spovedania, împartasania), dar degeaba le avem, daca nu le pretuim cum trebuie, si daca nu ne intereseaza sa cunoastem Adevarul. Oare care ar fi raspunsul, daca ne-am întreba cu totii propria constiinta, daca este sau nu în ordine acest sistem de control? Daca am fi toti sinceri cu noi insine, ar mai veni unii dintre "ai nostri" în apararea unui sistem bolnav, strîmb, lipsit de respect fata de om, tratându-l precum dobitoacele ?

Cei care aproba astazi actele biometrice, cartelele electronice s.a., vor fi sustine mâine necesitatea pecetluirii din considerente de securitate. Deie Domnul sa nu am dreptate!
Da de parca cei care zic de crestinii care au luat actele cu cip ca nu s-au lepadat de Hristos,au zis ca cei care considera aceste acte satanice s-au lepadat de Hristos pentru ce au zis, iar nu invers.

Parca acestia (care zic ca actele cu cip nu au nimic) s-au dus pe la toti duhovnicii sa ii convinga ca ce zic ei e adevarul, sa puna filmulete pe youtube apoi cu ce au influentat pe acei duhovnici sa zica?