Daca veti citi minunile Maici Domnului, o sa vedeti ca rugacinuni foarte scurte zise cu credinta au condus la minuni multe..
Eu fiind mama, mi s-a intiparit o rugaciune scurta, care incerc zilnic sa o spun cand plec din casa sau chiar pe drum cand trec pe langa biserica ...A fost spusa de o mama care trebuia sa plece si sa lase copilul in casa singur si care printr-o minune a Maicutii Domnului a fost pazit de cutremurul care a daramat casa pe el. Maica Domnului a stat cu acel copil pana a fost gasit de mama lui.
"Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria in grija Ta dau pe copii mei, ca eu nu pot sa-i ocrotesc, ca sa ii acoperi cu Sfantul Tau Acoperamant ca alt ajutor grabnic nu am decat numai pe darul Tau"
Si mai adaugam de la mine ce vroiam eu sa le ajute copiilor, daca erau la examen sa-i lumineze sa le dea raspunsul bun la orice intrebare, sa mearaga inaintea lor sa le conduca pasi sa nu cada in cursa celui rau....
Si sincer cei cinci copii ai mei au fost mereu ocrotiti, iar eu eram cu sufletul inpacat cand stiu cine ii are in grija Sa. Maica Domnului mult mi-a fost de ajutor si am simtit dragostea si protectia ei mereu...
Iar paraclisul Maici Domnului la 12 noaptea m-a facut chiar sa ajung sa o vad in timpul rugaciunii..
Eram la rugaciune in pat chiar stand ..eram obosita si stam pe pat ...Am simtit ca sunt stransa de gat de o mana neagra plina de par...si ca o icoana asa intr-un colt al camerei Maica Domnului a aparut si mi-a zis:" de ce te sperii ca doar te rugai la Mine". Si acea icoana apoi a devenit un nor alb ca un porumbel care a iesit prin zid ..
Se spune ca insasi cerul se deschide la miezul noptii cand citesti paraclisul Maicuti Sfinte Fecioara Maria..
Fie ca Acoperamantul Sau Sfant sa fie peste noi toti oameni acestei planete!
|