Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul
De unde sti tu ca am fost noi indoctrinati .
|
Deci Biblia, spusele preoților, ale sfinților nu v-au influențat în niciun fel credința în Dumnezeu? Ați fi crezut în Iisus și dacă vă nășteați în sălbăticie? Ați renunța la creștinism dacă ar apărea cineva care să vă convingă că mahomedanismul e calea cea bună? Ați renunța la islamism pentru creștinism presupunând că ați fi fost crescut în spiritul acestuia? Presupun că nu. Asta nu e îndoctrinare?
Citat:
Eu unul ma duc dupa ceea ce Dumnezeu imi descopera si ma calauzeste, nu dupa spusele unuia si ale altuia . Este cale lunga si mare, dar sa cunosti pe Dumnezeu, unii dintre noi avem urechi si nu-l auzim cum ne cheama si nu-l vom cunoaste pina la ziua in care vor fi puse scaunele la judecata atunci pentru aceia va fi tIrziu , sa lucram pIna este timp si lumina ca vedem ce lucram ca dac se va lua lumina vom umbla In Intuneric si nu vom mai gasi calea . Doamne sa nu abati Inima mea de la calea ta si de la plinirea poruncilor tale amin amin amin
|
Și vina cui e că nu-l auzim și nu recunoaștem glasul „păstorului”? Cei care au fost crescuți în spiritul ateist ce vină au? Cei care se îndoiesc din cauza/ datorită mediului în care trăiesc ce vină au? Ce Dumnezeu nedrept dacă ne-ar judeca așa și nu după măsura rîvnei noastre de-a căuta Adevărul. Dacă nu găsim adevărat ceea ce alții vor să fie, asta e. Dar nu merităm pedeapsa pentru că ne folosim de darurile Sale: libertatea și rațiunea. Dumnezeu ar fi știut asta. De aceea, nu cred că Iisus e Dumnezeu. Poate profet.