View Single Post
Vechi 04.08.2011, 21:55:19
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Daca vor fi personalizate in vreun fel, sigur se va transforma.
Cardul bancar cu cip asociaza codul numeric personal cu numele tau de botez. Practic, numele tau nici nu conteaza. pentru calculator, tu esti un numar. Folosirea numarului in locul numelui de botez ce este?
Deduc ca dumneavoastra refuzati sa va declinati CNP-ul la finante sau la oricare institutie cand acesta va este cerut,nu? Le oferiti cartea de identitate pe care este inscris CNP-ul stiind foarte bine ca dupa acel cod va cauta in sistem, nu dupa numele de botez. Pe cardul bancar este inscris numele dumneavoastra, asa cum pe cartea de identitate apare numele, insa in ambele cazuri, nu acesta conteaza pentru soft. O societate nu poate supravietui inventiilor moderne, pentru ca oamenii au nevoie de ele, insa cumintenia si credinta se pastreaza in sufletul fiecaruia. Din punctul meu de vedere problema nu e daca iti faci pasaport biometric sau nu, daca-ti pui cardiostimulator in organism sau nu ... doar cip-ul nu poate fi implantat in suflet, problema consta in modul in care-ti traiesti intreaga viata. Cat il priveste pe parintele Iustin Parvu, Dumnezeu ii va rasplati intentia buna, chiar daca rezultatele tind sa ia accente dramatice, dezvoltand fobii sociale. Dumnezeu sa ne dea intelepciune la toti pentru a fi demni de chemarea Sa!

L.E Cat ma priveste, eu nu corelez pecetluirea sau pre-pecetluirea cu cip-ul, deci da am card bancar cu cip, am si pasaport biometric, credinta mea e aceeasi, nu venerez anti-Hristul pentru ca nu cred in aceasta asociere. 666 din Apocalipsa ramane un mister. Fiecare intelege intr-un anumit mod 666, nimeni nu poate revendica un adevar absolut, o urma de echivoc tot ramane. Pe topicul despre semnificatia 666 am spus ce inseamna acest simbol pentru mine, pe care nu-l asociez cu actele biometrice, deci n-am o problema cu ele, nu ma influenteaza psihic in mod negativ.

In traditia ebraica 6 este simbolul creatiei si al cosmosului (steaua lui David) Structura macrocosmosului e formata din cele 3 lumi: informala(angelica), formala subtila si formala corporala, echivalenta cu Deus-homo-natura. Prin alaturarea cuvantului „fiara” la aceste 3 lumi simbolizate prin cifra 666, eu inteleg un rau generalizat care „sfasie” si cuprinde intreaga creatie, manifestat prin:
-„Deus”- lipsa credintei, negarea cunoasterii spirituale
-„natura”- distrugerea legii armoniei universale (cataclisme, dezastre naturale etc.)
-„ homo”- degradarea umana fizica si sufleteasca.

Opinia mea e personala, nu o impun,fiecare are propriul rationament, insa atata timp cat eu nu-l venerez pe antihrist, nefacand aceasta corelare cu cip-ul consider ca unele actiuni indreptate impotriva oamenilor care cred asemeni mie sunt in contradictie cu morala crestina si e trist cand acele propuneri (refuzul dezlegarii la spovedanie, refuzul pomenirii la Sf. Liturghie etc) si mai ales etichetari vin din partea unor clerici, care nu sunt infailibili.

Last edited by ioanna; 04.08.2011 at 22:53:31.
Reply With Quote