Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Uite ca nu suntem chiar atat de desavarsiti in dragoste.
Dar daca tii musai sa-mi demonstrezi ca e asa simplu cum zici, uite facem asa, imi trimiti calculatorul tau, eu ti-am cerut, tu mi-ai dat, eu il donez mai departe la cineva, dar din dar se face rai, e simplu, nu?
Batem palma?
.
|
pai nu am nevoie de tine ca sa il donez .... asadar de ce as face-o?

multa iubire
ps milostenia se face in ascuns amice ....
multa iubire
Citat:
Spus asa simplu sigur ca inteleg, dar nu sunt de acord, daca era asa apoi nu se mai facea tata teologie, venea ereticul ziceau Sfintii Parinti "daca asa tu crezi sa-ti fie de bine, mergi in credinta ta si cu cei care cred asa" si nu mai scriau atatea tomuri de teologie ca de ce asa e bine si asa nu, nu mai dadeau pe nimeni anatemei ca oricum, erau si ei credinciosi iar asta exclude ratiunea, rationamentul si in consecinta chiar si dreptatea (ca trebuie sa aiba la baza o judecata de valoare iar in lipsa rationamentului judecata ioc..) etc.
.
|
nici nu ma mira ca nu esti ... adevarul e simplu .... mintea e complicata , .... asadar renunta la ea ...

ce treaba are ereticul cu milostenia propovaduita de iisus hristos SI DE SFINTII PARINTI , SFINTII , etc ? hmmmm .... eu inteleg ca vrei sa ma combati si imi place ca o faci , dar un pic de logica ok?

deviezi amice rau de tot ....eu vorbesc de mere , tu spui de pere , si ajungi la concluzia unei salate de fructe .... si apoi tot tu spui triumfator ... evrika .... ha ha ha
Citat:
Si tu reciteste despre ce am scris eu, inainte de a devia discutia spre tampenii, nu era vorba de judecat si acuzat ci explicam de ce oamenii nu sunt atat de saritori pe cat s-ar astepta unii.
Indoiala justificata avand in vedere contextul (Internet, persoane necunoscute, nici un numar de telefon, etc.)
Multi se indoies dar tac din gura, topicul asta are 365 vizualizari pana acum si doar o mana de oameni si-au dat cu parerea, mai nici unul nu s-a oferit la un ajutor concret.
.
|
amice NIMENI de aici nu a cerut DETALII inainte sa acuze si sa judece .... intelegi ? asadar nu imi vorbi de ““ indoiala ““ ca eu iti vorbesc de DEZINTERES total , si pe baza acestui lucru a aparut judecarea ....
multa iubire
Citat:
Vezi matale alte topicuri unde veneau cunoscuti ai forumului cu probleme care le stiu personal si ai sa vezi cum s-au mobilizat oamenii.
N-a fost si milostenia aia cu un dram de ratiune in ea si discernamant milostenie?
Ba sigur ca a fost si sunt sigur ca a fost bine primita, cum nici indoiala de a da drumul la oricine iti bate la usa nu e osandita.
Deci asta e..practic vorbind.
.
|
amice , tu nu faci diferenta intre a nu discuta pe topic SI A JUDECA ..... cei care nu sunt interesati sa ajute stau pe margine si citesc NU INTERVIN SA ATACE .... e simplu .... si daca exists 365 de vizualizari , cam cit ar trebui sa dea fiecare ca acele sarmane sa aiba lemne de foc iarna ,hmmmm ? cit bacsis laSAti voi astia ““ credinciosi ““ la chelneri sa va dati mari in fata iubitei , prietenei , amicilor etcetc etc? hmmmm .... asadar nu imi vorbi mie de indoiala si alte bazaconii atita timp cit pentru alte timpenii SE ARUNCA CU BANII .... si citi dintre voi fumati , beti etc? hmmmm .... asadar din nou .... uite cum pentru o zi renunti la un viciu si ajuti un sarman .... e dubla bucurie in fata lui Dumnezeu , ai luptat cu pacatul ( renuntind ) si ai facut milostenie ....o faOta cit de marunta in fata divinului este MARE ....
multa iubire
Citat:
Pai de unde stii ca cel/cea care isi bate joc nu e chiar autorul postarii?
Mergem pe mana credintei tale?
.
|
mergem pe mina credintei IN IISUS HRISTOS ...
multa iubire
Citat:
Atunci fii tu bun credincios si exemplul pe care il promovezi si renunta la abonamentul la bazin pe 2 luni si trimite-l pentru lemne la persona in cauza si discutia pe topicul asta s-a incheiat la fel si cu misiunea ta de cavaler in armura, aparator al postarilor anonime de pe Internet.
|
nu o fac ,,, in primul rind nu dau bani pe bazin. e gratis , asadar nu am la ce sa renunt ....

multa iubire