View Single Post
Vechi 05.08.2011, 02:56:48
Adriana98's Avatar
Adriana98 Adriana98 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Am impresia ca fiecare întelege si accepta doar ceea ce-i convine, iar atunci când ceva nu convine, (fiindca aduce prea multa tulburare), se trece la ajustari, la interpretari si chiar la invective la adresa celor care nu fac decât sa transmita informatia respectiva sau si mai grav, la adresa autorului/autorilor. Totusi intentia mea este una de punere în garda. Este important sa ne definim pozitia si sa le mai taiem din curaj celor care iau decizii peste capetele noastre. Si în fata lui Dumnezeu este foarte important sa ne manifestam dorinta si vointa de a fi de partea Sa si nu în tabara adversa, fiindca El nu ne mîntuieste cu forta, ci vrea sa vada daca vrem si noi. De aceea, este important sa stim pe ce lume traim, si sa nu uitam nici-o clipa ca avem dreptul de a spune NU, chiar daca nu se va tine cont de refuzul nostru de catre cei de la putere, dar acel NU este recunoscut de Dumnezeu.
În alta ordine de idei, de ce credeti - unii dintre voi - ca trebuie sa acceptam toate aceste forme de supraveghere ? Stiti ca mai toti banii din impozite si din alte surse se duc pe astfel de tîmpenii dracesti ? Câteodata ma întreb ce se întâmpla în mintea omului contemporan ? Faptul ca se crede evoluat, avansat, cult etc. nu înseamna ca asa si este, dimpotriva! Eu as zice chiar ca niciodata oamenii nu au fost atât de îndoctrinati cu tot felul de ideologii nocive, una mai debila decât alta (ca de ex., evolutionismul de toate tipurile în frunte cu cel darwinist, marxismul, comunismul etc., toate bazându-se pe o conceptie materialist-ateista asupra lumii) si ca nicicând în istorie, oamenii nu au fost mai usor de manipulat ca acum, mai ales ca acum se dispune si de diverse mijloace tehnice ultrasofisticate si care nici nu bat la ochi (v. nanotehnologia).
Reply With Quote