Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Frumoase cuvintele tale , draga Adriana , precum si povestioara ta pe care , spre rusinea mea , acum o citesc datorita link-ulu postat . Coincidenta sau nu , chiar in urma cu cateva minute am postat pe blog despre icoana facatoare de minuni de la Biserica Olari din Bucuresti , unde o femeie foarte credincioasa a fost vindecata de cancer la san dupa post negru si rugaciuni catre Maica Domnului
Post binecuvantat 
|
Si asta e doar o farama din ceea ce avem parte! Doar ca nu suntem in stare sa
vedem, si de cele mai multe ori nu marturisim cat de mult primim. Asa nevrednici si pacatosi cum suntem nu ne lasa la greu Maicuta!
Cel mai socant exemplu, nu stiu ce alt cuvant sa folosesc, este atunci cand mergeam pe strada suparata-putin spus, nu vedeam pe unde merg-dupa ce am reusit sa supar un personaj important, cu multa putere si influenta. N-am facut 50 de metri si Dumnezeu mi-a aratat ajutorul! Tot acolo am povestit. Nici azi nu inteleg pe deplin cum de s-au randuit atat de bine lucrurile! Atata pot sa zic: toate s-au randuit. Nimeni n-ar fi putut mai bine de atat. Maicuta, ajutatoarea celor necajiti, a randuit tot!
Post binecuvantat si tie Cristi!