View Single Post
Vechi 05.08.2011, 11:41:03
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Apocalipsa are semnificatii teologice,nu e vorba de vreun cod de bare,ca doar numerele sunt create de Dumnezeu si cifra 6 nu este satanica,fiind si aceasta creata de Dumnezeu.
Ca doar zice,ca a privit Dumnezeu cele de le crease (inainte a intra caderea in creatie) si erau bune foarte.
Daca cineva nu vrea sa ia cipul ca il considera satanic,sa nu il ia,dar de ce doreste sa anatemizeze ca doar asta inseamna sa opresti de la Sfanta Spovedanie pe cei care au luat acte cu cip?

De ce se apuca sa le zica altora lepadati de Hristos,etc?
Vorba parintelui Mihail Stanciu,toti crestini ortodcsi din SUA (care sunt intre 3 si 15 milioane http://en.wikipedia.org/wiki/Eastern_Orthodox_Church) sunt lepadati de Hristos,ca au pasaport cu cip?
Vorbesc acestia (care le zic celor de au luat pasapoarte cu cip lepadati de Hristos) cu Dumnezeu Iisus Hristos,de stiu pe cine considera Dumnezeu Iisus Hristos lepadat de Dansul si pe cine nu?
Apoi nu dracii ii inseala pe acestia sa terorize pe oameni cu imaginea unui Dumnezeu razbunator care o sa arunce oamenii in Iad ca au luat nu stiu ce pasaport,dar care pasaport sa il iei nu incalca vreo lege a lui Dumnezeu Iisus Hristos?