Sa stii ca eu uneori imi cer iertare de la puiutul meu,il iubesc si-mi cer iertare daca-mi dau seama ca l-am suparat si lovir fara ca macar sa fie tocmai impertuos necesar(ci din nerabdare).Si-i sarut manutele si-i spun;"iarta pe mama manute sfinte!!!,iarta-ma pui!!!".
Fiindca,cu-adevarat,noi mamicile ne mai si descarcam pe copii nostri problemele proprii,nelinistile si rabdarea sau nerabdarea cu care traim fiecare zi,iar ele ca niste fiinte absolul nevinovate ni se supun si cad uneori victimele maniei parintilor.
Dar este si foarte adevarat ca este imposibil sa poti educa,copilul ca la carte,cum se spune...pentru ca sunt clipe,ceasuri,zile si ani adunate-n rabdarea ce implica educarea si cresterea copiilor,iar copii sunt fiinte rautacioase uneori iar rabdarea nu e fara fund.
Oricum,sa de Dumnezeu cat mai multa intelepciune si putere parintilor pentru a-si putea creste copii cu raguinta,si sanatate la toata lumea.Cel mai dureros lucru este ,nu sa te doara pe tine ceva,ci pe copilul tau,de aceia tare bine ar fi ca fiecare parinte sa-si aminteasca acest lucru cand copilul face nazdravanii...pentru ca este sanatos si vioi!
|