Subiect: Noaptea nuntii
View Single Post
Vechi 05.08.2011, 13:41:44
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Cununia civila se poate face si Sambata. Este chiar foarte bine. Numai ca mai nou, nu prea se da voie de la primarie, mai exact, e inchisa Primaria.

Da, te scoli la 6-7. Si dupa nunta si masa saracilor, invitatii se duc acasa sau unde vor si mirii la fel. Si seara se vine la petrecere. Sau se pot duce direct la petrecere, depinde cum si-au organizat nunta si la ce ora incepe.

Chiar am participat la astfel de nunta si a fost frumos. Si n-a comentat nimeni ca n-a pupat mireasa. Cred ca se poate atinge pe obraz sau sa nu te pupe ea, daca chiar vrei, dar nu s-a plans nimeni pentru lipsa de pupat. Nu asta era important. Pupai nasii.

Indragostita am fost. N-are rost sa intru in detalii. Si te poti indragosti de aproape oricine, dar trebuie sa te si potrivesti in idei, dorinte, credinta.

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
1.

2. Si eu mai zica sa discute cuplul dinainte totul, inclusiv probleme de sanatate si dorinta de copii si chiar sa se controleze la medic. Macar asta, pentru ca in rest se doreste fecioria. Dar nu stii ce te asteapta dupa, daca este totul in regula...
Sa nu ajunga la regrete mai tarziu pe motivul ca unul vrea copii si altul nu, sau unul nu poate avea copii si celalalt nu accepta alte cai de a avea copii, sau se desparte dupa aceea.
Surprize apar dupa casatorie, pana la moarte. Nu le stie nimeni dinainte.
Cu dragoste se rezolva multe. Dar unele lucruri le duci cu tine in suflet si in lacrimi pana mori.
De acord. Foarte important tot ce-ai spus mai sus.

Nu este fecioria totu', ci ceea ce vrei de la casnicie si de la cununie. Fecioria poate ajuta, sa zicem ca e ca o garantie, ca daca te-ai infranat pana acum, ai putea rezista si la altele.

Legat de copii, se pot si adopta, important sa-i doreasca amandoi.
Reply With Quote