View Single Post
Vechi 10.08.2006, 16:51:09
Clausemi
Guest

Implicit

Raspuns simplu:prin definitie pustnic este un om care traieste retras de lume...numai in relatie si vorbire cu Dumnezeu...
Ceea ce eu nu inteleg este :de ce cautati sa deranjati ,sa distrageti pe cei care isi doresc linistea??? Ei sunt acolo tot pt noi...rugaciunile lor sunt facute pt noi nu pt ei....nu au fugit de lume din egoism,ci sa o poata ajuta cu adevarat stand in liniste si vorbind cu Dumnezeu.
Aveti probleme personale? Sunt duhovnici in manastiri prin care acelasi Dumnezeu va vorbeste cum ar face-o printr-un pustnic...numai voi sa aveti credinta.
Si inca ceva important va spun daca sunteti mireni alegeti-va duhovnic din lumea voastra ca nu puteti sa spuneti ca nu aveti de unde...slava Domnului sunt foarte multi preoti mireni cu viata deosebita de la care aveti ce invata....nu mai amestecati vietile....una este viata calugarului si alta a mireanului...la fel este si cu preotii calugari si cei mireni.
Am stat in manastire destul si stiu ce va spun...alergand besmeticeste in toate partile pe motivul ca vrem sfaturi la un moment dat nu mai stii de cine sa asculti.Alegeti duhovnic...citeste carti...participa la conferinte sau asculta interviuri si predici ale marilor duhovnici...dar incearca sa fii cat mai discret in cautarea ta si nu deranja....
Reply With Quote