View Single Post
Vechi 05.08.2011, 18:53:50
girliy girliy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.08.2011
Implicit Sf Nectarie

Buna ziua! ma bucur ca multa lume a fost ajutata de Sfantul Nectarie.Si eu ii multumesc acestui Sfant pentru ajutorul pe care mi l-a oferit.Acum un an prietenul meu a fost diagnosticat la numai 18 ani cu boala Hodgkin(cancer).Ne-am rugat pe tot parcursul tratamentului la Sfantul Nectarie si am fost si la manastirea Radu Voda din Bucuresti la moastele Sale.S-a uns cu mir sfintit de aici si am citit amandoi mereu acatistul Sfantului Nectarie.Pe la sfarsitul tratamentului limfonul nu se retrasese asa cum trebuia si a trebuit sa faca cateva sedinte de chimioterapie mai agresive.Ma rugam in fiecare seara Sfantului Nectarie sa il vindece si sa suporte tratamentul.(Pot spune ca tratamentul l-a suportat ca nimeni altcineva.In afara faptului ca ii cazuse parul pe toata aceasta perioada el s-a comportat ca un om normal,nu era slabit, manca si nici nu se observa ca ar avea ceva-lua si niste medicamente naturiste care probabil l-au ajutat.) A trecut cu bine si peste acele sedinte puternice, a urmat radioterapia, pe care a terminat-o la inceputul anului aceasta, si acum nu mai are nimic,este vindecat!Bineinteles trebuie sa se duca mereu la control sa nu apara vreo problema.Ultimele analize au iesit foarte foarte bune.Acum in fiecare seara ii multumesc Sfantului Nectarie si am facut mai multe promisiuni daca ma ajuta,publicarea povestii este una dintre ele. Sfatul meu este sa aveti credinta si sa va rugati mereu iar Dumnezeu o sa va asculte rugaciunile! Doamne ajuta!
Reply With Quote