View Single Post
Vechi 06.08.2011, 15:04:35
Sara I's Avatar
Sara I Sara I is offline
Member

Data înregistrării: 17.07.2011
Implicit

Despre Dumnezeu...toti stim ca exista...ca este...fie suntem atei...fie idolatri...si fiecare il numeste sau si-l inchipuie cumva...Multi accepta si existenta lui Isus Hristos...oameni de alte apartenente religioase decat crestinismul...a fost ba profet...ba un"avatar"...ba un om intelept..ba un invatator....ba un om...supranatural cu puteri magice...cum am auzit intr-una din zilele astea..Noah..
Eu cred ca devine personal pentru noi...in masura in care Duhul Sfant ne miluieste cu harul credintei...ne naste in Imparatia cea cereasca...si atunci..inima Il (re)cunoaste...ca Domn..ca Mantuitor...ca Stapan..de Isus Hristos vorbesc....si...crestem in cunoasterea Lui...petrecand timp cu El...in rugaciune...in reflectarea asupra celor spuse de El...in citirea Scripturilor...in unirea credintei noastre cu trairea practica...zilnica...asa cum tu...daca ti-ai facut un prieten pe acest site...stii foarte putin despre el...eventual un nume...cateva mesaje...dar daca ai petrece timp cu el...i-ai asculta parerile...opiniile...ai intelege cum gandeste...de ce gandeste asa..ai merge cu el...intr-o excursie..etc..l-ai vedea in mai multe situatii..ai vedea cum procedeaza asa cum o face in anumite situatii...i-ai spune si tu temerile si framantarile tale...ai lua seama de sfaturile lui...vazand ca sunt bune ai avea mai mare incredere in cuvantul lui...s.a.m.d...ai creste in cunoasterea lui...si intr-o zi ai spune despre el ca iti este prieten...si dintr-un nume pe un forum...iata...ti-a devenit personal..:-)