Citat:
Īn prealabil postat de tigerAvalo9
Salutare.S-au intamplat multe lucruri azi.M-am dus la catedrala m-am rugat insa n-am gasit Sfintele Moaste ale Sf.Nectarie.M-am dus la Spitalul Judetean insa maine e acatistul Sf.Nectarie.M-am dus sa ma spovedesc ca nu ma mai spovedisem de 2 luni si deodata m-a apucat dorinta de a ma spovedi.M-am dus la spovedanie fara post fara nimic si m-am spovedit.Acum intrebarea e daca maine ma pot duce la Impartasanie daca nu am tinut post.Sunt bulversat,sunt intr-o situatie speciala de asta nu am tinut post.Ajutati-ma va rog 
|
Am citit de cateva ori mesajul ca sa vad daca inteleg eu bine. Pentru ca sincer sunt cam incurcat: spui ca nu te-ai spovedit de doua luni si simteai nevoia. Asta-i foarte bine! Apoi spui ca... n-ai tinut post. Ei, asta e, ce sa-i faci, se mai intampla, desi nu-i prea corect pentru un crestin care se spovedeste de cel putin patru ori pe an (si probabil se si impartaseste). Dar ca parintele ti-a dat dezlegare sa te impartasesti maine, ceva e tulbure la mijloc. Ori tu n-ai inteles, ori el era preocupat de alte ganduri si te cunoastea dinainte ca fiind un tiitor de post si nu s-a mai gandit sa te mai intrebe, ori cineva isi baga coada ca sa cazi din lac in put. Eu zic ca pana la sfarsitul postului mai e timp, asa ca tine macar trei zile si abia apoi indrazneste sa o faci, dupa ce vei mai trece odata pe la parinte. Altfel ma tem ca iti faci rau cu mana ta. Gandeste-te bine si nu te juca cu Sfintele Taine.