View Single Post
Vechi 06.08.2011, 23:46:22
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Manipularea prin cipul implantat permite transformarea lumii intr-o uriasa inchisoare.
Cip-ul actual n-are nicio legatura cu cip-ul implantat in scopul controlului mental, n-are efecte nocive asupra omului. Dumneavoastra considerati orice cip o prefigurare al unuia viitor, ce ar putea fi folosit pentru manipularea omului, deci sunteti profund refractara la orice microcip, indiferent de scopul pentru care a fost creat. Eu as resimti o avansare in egoismul propriu daca m-as gandi doar la "mantuirea mea",nu si la implicatiile benefice ce aceste cip-uri le pot aduce pentru oameni, de aceea nu resping din start ideea de "cip", ci doar in cazul in care sunt folosite in scop negativ. Tinand cont de cate fraude bancare s-au facut, cate clonari de carduri, introducerea microcipului eu spun ca a fost necesara, practic acele carduri sunt imposibil de copiat, cip-ul fiind un element de siguranta. Microcip-uri implantate se folosesc la pacientii paralizati, pentru a le pune muschii in functiune, ele fiind substitut pentru nervii deteriorati, deci pot stimula muschii sa se miste pe baza impulsurilor electrice primite. Pacientii sunt perfecti lucizi, acestea nu le afecteaza capacitatile intelectuale, doar ii ajuta in procesul de recuperare. Practic in toate domeniile se utilizeaza, intr-un scop benefic. Lumea e atat de focusata pe manipulare prin cip, incat uita ca sunt suficiente metode de control mental, fara a fi nevoie de cip implantat (radiatii electromagnetice,microunde, ultrasunete folosirea substantelor psihoactive etc.) In fine, nu mai comentez pe baza acestui subiect. Am sa semnez si eu petitia respectiva, daca unii oameni considera ca acest act biometric e o "piedica" in procesul mantuirii lor, deci ei sa aiba posibilitatea de a refuza utilizarea lor din motive religioase sau morale.

Last edited by ioanna; 07.08.2011 at 00:26:44.
Reply With Quote