Citat:
În prealabil postat de Nenumitul
Poți să îmi arăți și mie un document în care scrie că bomba a fost aruncată de „judaiști”? Nu de alta, dar însăși sursa ta de bază, Wikipedia, îmi zice că au fost americani.
Și tu ești creștin, dar eu nu condamn creștinismul pentru mesajul tău plin de ură. Unde vrei să ajungi?
[citation needed]
Poți să îmi explici mai bine ce ai vrut să zici prin fraza asta? Da’ gândește-te bine înainte să răspunzi.
Știu că nu vrei să luăm de bun tot ce zici, dar semnătura ta nu e o scuză pentru ofensele pe care le arunci la adresa altor persoane/popoare... și sper că numai atât.
Cât despre victimele cumplitului eveniment, Dumnezeu să le odihnească în pace.
|
Nu e clar ce am scris?
Mai citeste odata,nu se intelege de acolo ca nu cred ca Dumnezeu Preasfanta Treime le-a poruncit acelora iudaisti sa ucida popoare cu tot cu copii si femei?Ci cred ca dracii i-au inselat pe aceia sa ucida acele popoare?
Ia mai citeste fratia ta aci,ce zice Dumnezeu Iisus Hristos,cand Sfintii Apostoli aceia vor sa arda pe cei de nu au vrut sa primeasca pe Dumnezeu Iisus Hristos:
"Nu știți, oare, fiii cărui duh sunteți?"?
(Sfanta Evanghelie dupa Luca,capitolul 9 versetul 55)
Daca o luam asa,ramane ca Dumnezeu Cuvantul atlfel se comporta in VT si altfel in NT,ceea ce insuflarea dracilor de vreme ce Dumnezeu e neschimbat.
Normal ca sunt si revelatii de la Preasfanta Treime in VT,dar nu tot ce se intampla acolo e de la Preasfanta Treime,ca in VT nu se pomeneste vreodata de Satana si de draci dar Dumnezeu Iisus Hristos arata in chip lamurit existenta acestor ingeri cazuti.
Cum sa fi dat Dumnezeu Preasfanta Treime porunca sa omoare copii mici,ce vina aveau aceia?
Departe de Preasfanta Treime aceasta.
Oare nu dracii inseala in continuare pe unii iudaisti sa creada ca Dumnezeu le-a dat porunca sa omoare pe aceia?
Ca nu dracii ii inseala sa prigoneasca populatia civilia din Palestina,pe unii din armata israeliana?Iar considerentele lor nu sunt oare religioase,desprinse din judaism?
Ia vezi cum ii spune Sfantul Ioan Damaschinul Maicii Domnului la o predica:
"crin crescut intre spinii iudaismului".
Iar acesta de l-au inselat dracii,Anders Breivik sa faca acel atentate,oare nu judaist inselat de draci este,de vreme ce partidul impotriva caror membri s-au facut atentatele sustine independenta Palestinei si boicotarea Israelului daca se continua cu persecutiile impotriva civililor palestinieni de acolo?
Ia vezi ce banner era pe acea insula,unde au fost impuscati aceia,ce baner tineau aceia:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...8&postcount=39