View Single Post
Vechi 07.08.2011, 18:28:46
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mi-ai respuns partial la mesajele mele anterioare.Astept raspunsul tau
În mesajele anterioare ai ridicat 3 probleme, dintre care la a 3-a n-am răspuns, deoarece s-a mai discutat. Anume: acuzația fariseilor că Hristos era bețiv și gurmand. Crezi că o asemenea acuzație neserioasă din partea neserioșilor Lui dușmani merită a fi discutată? Pe cine credem noi, pe Hristos, ori pe detractorii Lui?

Bun. Acum primele două probleme ale mesajelor tale, din care au reieșit două lucruri esențiale:
1. Am dat peste o gravă interpolare în versiunea ortodoxă a Bibliei. Doar în versiunea ortodoxă! Cum e posibil așa ceva? Înțeleg că nu vrei s-o mai discutăm...
2. Am dat peste un argument puternic: Ioan Botezătorul nu a băut niciodată alcool. Hristos, care îi era net superior lui Ioan Botezătorul și care avea o misiune net superioară în lumea aceasta (o recunoaște chiar Ioan Botezătorul, dacă nu cunoști textele ți le pot furniza) crezi că și-a putut permite să bea alcool? Crezi că un nazireu era mai sfânt decât Sfântul lui Israel - Fiul lui Dumnezeu?! Probabil vei păstra tăcerea și în privința acestui punct, înțeleg că e jenant. Dacă nu, îți mai furnizez un argument legat de acest punct... însă probabil nu vrei să intri într-o încurcătură mai mare...

La ce nu am mai răspuns în afară de acestea trei?

Last edited by osutafaraunu; 07.08.2011 at 18:31:57.
Reply With Quote