În mesajele anterioare ai ridicat
3 probleme, dintre care la a 3-a n-am răspuns, deoarece s-a mai discutat. Anume: acuzația fariseilor că Hristos era bețiv și gurmand. Crezi că o asemenea acuzație neserioasă din partea neserioșilor Lui dușmani merită a fi discutată? Pe cine credem noi, pe Hristos, ori pe detractorii Lui?
Bun. Acum primele două probleme ale mesajelor tale, din care au reieșit două lucruri esențiale:
1. Am dat peste o gravă interpolare în versiunea ortodoxă a Bibliei. Doar în versiunea ortodoxă! Cum e posibil așa ceva? Înțeleg că nu vrei s-o mai discutăm...
2. Am dat peste un argument puternic:
Ioan Botezătorul nu a băut niciodată alcool. Hristos, care îi era net superior lui Ioan Botezătorul și care avea o misiune net superioară în lumea aceasta (o recunoaște chiar Ioan Botezătorul, dacă nu cunoști textele ți le pot furniza) crezi că și-a putut permite să bea alcool? Crezi că un nazireu era mai sfânt decât Sfântul lui Israel - Fiul lui Dumnezeu?! Probabil vei păstra tăcerea și în privința acestui punct, dacă nu, îți mai furnizez un argument legat de acesta...
La ce nu am mai răspuns în afară de acestea trei?