Eu credeam 99 ca ai recunoscut ca vinul cel bun ameteste! Apoi la intrebarea asta nu mi-ai raspuns. De ce ziceau oamenii ca sunt plini de must daca acesta nu ameteste?!? Apoi nicaieri nu se specifica in biblie sa ne ferim de alcool sau de mustul fermentat! Si Adriana a spus ca Dumnezeu interzice sa ucizi si i-ai dat dreptate! Dar nu ai raspuns de ce Dumnezeu ordona uciderea paganilor prin mana evreilor... Este greu sa iesi din indoctrinare cu multa rugaciune ai putea. Eu te compar cu un fan Nostradamus! Adica asa sunt cam majoritatea adventilor! Macar acela si-a omorat fiul ca sa i se implineasca profetia!
The listener despre care nu am o parere prea buna dupa cum se stie a scris aproximativ:ortodocsia sau adevarul (vietii)se cauta si apoi ajungi sa intelegi totul.Dar nu se cauta in secte obscure sau in biserici care au prezis sfarsituri si isi terorizeaza adeptii cu sfarsitul lumii! Nimeni sa nu va amageasca devine dupa parerea ta biserica adevarata! Iar intrebarea pusa de Iisus daca va mai gasi credinta pe pamant isi gaseste raspunsul in biserica adventa care ne-a amagit cel putin o data sau care provine dintr-o minciuna!
Last edited by Neaguu; 07.08.2011 at 19:24:43.
|