View Single Post
Vechi 11.08.2007, 08:41:01
cos cos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2007
Implicit

Mi-a plăcut că mi-a scris un tânăr un e-mail foarte dur, așa: „Vă scriu dumneavoastră, care aveți răspuns la toate problemele tinerilor, faceți pe deșteptul etc...” Era foarte arogant. Și eu i-am răspuns. „Uite care-i treaba – zic –, masa de cititori care mă laudă, ăștia cunosc un Danion fals. Tu ai pus degetul pe rană, sunt așa cum zici tu”. Și după câteva zile îmi scrie: „Vreau să vă iau model...” Adică pe el l-a șocat faptul că n-am căutat să mă apăr, să mă dezvinovățesc... Trebuie să-i lăsăm să ne și scuipe puțin. Noi nu vrem să plătim prețul ăsta al scuipatului, noi vrem să ne laude toți, să ne aplaude: „Vai, ce credincios e! Ce credincios bun, așa, un om deosebit, merge pe calea lui Dumnezeu, uite!...“ Cum se zice despre câte unul că acela calcă a preot, așa să se zică și de noi: „Ăsta calcă a creștin”, și lumea să ne aprecieze pentru chestia asta. Ei, nu! Dacă lumea ne apreciază, e ceva bolnav. Că lumea asta păcătoasă n-are cum să ne aprecieze dacă noi chiar am călca a creștini. Numai să vadă ceilalți iubirea noastră adevărată, iubirea jertfelnică.
Danion Vasile - Uderground
Reply With Quote