Citat:
Īn prealabil postat de Daniel_7
Putem crede sau spera ca va veni o zi in viata noastra cand ne vom dedica scopului de a deveni sfinti?
|
CInd omul ajunge la acea cunoastinta care o da Dumnezeu prin cererea noastra cu umilinta si smerenie si iubire De Dumnezeu si aproapele nostru ca sa Il Recunoastem numai pe El Domn StapIn si MIntuitor si numai lui sa ne Inchinam si sa slujim recunoscInd ca numai lui se cuvine cinstea si Slava Inchinaciunea In veacul veacului amin, Si sa nu fim robiti de Inselaciunea Lumi acesteia care trece si toate cIte nile arata si nise par a fi bune trec odata cu Ea , sa nu fim Robi banului pentru care am asudat sa nu fim robi pIntecelui si pamIntului din care am fost ziditi. sa le vedem asa cum spune Ecleziastul toate ce sunt sub soare sunt umbra si vis si mai presus te toate sunt desertaciunea desertaciunilor,
CInd omul ajunge la acea treapta a intelepciuni ca sa nu se gIndeasca ce va fi mIine sau ce va mInca sau ce va bea nu ca ar avea hambare pline sau isvoare de apa nu , ce din contra ne avInd numai pt o zi si asaDind Slñava Lui Dumnezeu pt Toate cIte ne da si ne trimite.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
Rugaciune
Doamne Dumnezeul meu osIndit si smerit ma aplec Inaintea fetei tale si te rog eu cel plin de pacate ca nisipul mari si sarac de fapte bune ,Doamne nu ma lasa flamInd si sarac sa fiu lipsit sa cresesc su sa fur,Dar nici satul ca sa uit ca tu esti Dumnezeul meu si stapInul si mIntuitorul meu si tu porti de grije la tot omul care vine In lume amin amin amin
Slavit sa fie Domnul amin amin amin In veacul veacului