View Single Post
Vechi 08.08.2011, 01:33:19
ioan_strainul
Guest

Arrow Crestnul

Citat:
Īn prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Propun in acest topic sa spunem ce credem noi ca ar caracteriza mai bine un crestin? Ce ar trebui sa faca un crestin adevarat in aceste vremuri ,cum ar trebui sa se comporte la modul ideal?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++
Multumim lui Dumnezeu pt ca mai are oameni ca fratia ta preocupati de cum sa fie cei care se numesc cu numele de crestin.

Crestinul dupa puitna mea Intelepciune si cunostinta ar trebui sa fie.

Implinitor ale porunculor lasate de Dumnezeu adica a ceor 10 porunci.
UrmInd pilda cea adevarat care este Hristos ascultInd ce spune El MINTUITORUL.

CInd pacea veti Iubio purui si va fi dragoste-ntre voi atuncea lumea va cunoaste ca sunteti ucenici mei adica calcInd pe urmele pasilor MINTUITORULUI sa fim pilde vii de urmat sa fim lumina orbilor si frati orfanilor si vaduvelor si celor In nevoi atuncea sa lasam sa ne caracterizeze El Domnul.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++

Si una mai aspra putin dar nu din rautate sau sa jignesc pe nimeni .

Atunci cInd nu va mai fi mIndrie si ambitie si fala si mai presus de toate trufia si ura aici pa acest Sf. forum Cnd se va discuta cu dragoste si nu se va mai Impunge unul pe altul cu vorba siind In sinea lui fiecare care este porunca MIntuitorului Iubitiva uni pe alti precum si Eu vam Iubit pe voi .
Oare nu toti avem acelasi Dunezeu .
Oare Hristos sa rastignit pe cruce numai pt pacatele unora
Oare nu ne Invata SF. Scriputra sa nunumim necurati pe numeni
Noi ce facem ?????
de si cunoastem ca suntem plini de pacate si chear mai multe ca acei pe care noi Ii certam nu ne rusinam nici de oameni care nu ne stiu dar nici de Dumnezeu care nu va lasa ne descoperit si judecat drept totul .
Slavit sa fie Domnul in veacul veacului amin aminamin

Last edited by ioan_strainul; 08.08.2011 at 01:36:21.
Reply With Quote