View Single Post
Vechi 08.08.2011, 06:54:35
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
si tu heaven ii dai apa la moara .... noi vedem cazuri concrete ... ce ar trebui facut ESTE CU TOTUL ALTA POVESTE si nu depinde de tine , sau mine ....asadar ti se da un caz ca acesta in fata ... ce faci ? ii intelegi mesajul lui ain2 .... morrrrr de rassssss .... se vorbeste despre un lucru si CONCRET ce se poate face si voi o luati pe aratura cu filosofie......
multa iubire
Draga Listener,imi pare rau daca te-am dezamagit cu mesajul meu,insa intotdeaua incerc sa inteleg punctul de vedere al tuturor celor care il expun,pentru ca de cele mai multe ori adevarul este undeva la granita de mijloc.Nu sunt genul care sa tina partea nici a ursului si nici a vulpii din poveste si asta pentru ca fiecare dintre ei exprima o parte dintr-un adevar mai amplu.
Iar Ai nu este deloc pe aratura,a expus destul de clar punctul sau de vedere si mie mi se pare unul absolut pertinent.Stii vorba aceea ca decat sa ii dai unui om flamand cate un peste in fiecare zi,mai bine l-ai invata sa pescuiasca?Cam asta a incercat si el sa exprime...
Desigur,este important ca fiecare dintre noi sa facem putinul pe care il putem face,atat in privinta batranilor,cat si a copiilor,animalelor,grija fata de natura,pentru ca doar stand sa asteptam sa vina sa faca altii in locul nostru asta...sansele de a schimba ceva cu lumea asta sunt aproape nule.
Am observat ca folosesti exagerat cuvantul iubire,insa prin contrast,cuvintele tale biciuie pe cel caruia i te adresezi.Esti probabil tanar,impulsivitatea varstei isi spune cuvantul,insa uneori mai multa cumpatare este binevenita.
Iubirea da libertatea de alegere,Dumnezeu Insusi nu intervine in viata noastra impunandu-ne ce sa facem,iar atunci cine ne investeste pe noi cu dreptul de a dicta semenilor nostri cum sa actioneze,ce sa simta?Suntem cumva mai presus de Creator?
Esti intrigat de faptul ca Ai este sceptic...da,este dreptul si libertatea lui de a pune intrebari,de a fi sceptic,de a alege sau nu sa se implice!
Imi spui ca filosofez si ce anume fac intr-un caz concret ca acesta?Simplu: fac ce simt si in limita posibilitatilor pe care le am in acel moment.
Tu despre viata mea nu stii nimic si nici despre a lui Ai.Stii ca de multe ori am vazut persoane de genul lui,care nu se numesc credincioase,poate nu calca pe la biserica deloc,oameni ultrasceptici si foarte rationali,insa,care prin faptele lor manifesta mai multa sinceritate si iubire crestina decat multi asa zisi crestin practicanti?
Ti-o spun prieteneste: fereste-te sa iti judeci aproapele cu o asemenea usurinta,pentru ca sufletul omului numai Dumnezeu il cunoaste...

Last edited by heaven; 08.08.2011 at 07:08:34.
Reply With Quote