View Single Post
Vechi 08.08.2011, 10:40:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marilena B Vezi mesajul
Atunci cand vezi ca esti doar o persoana care ispitesti pe cineva sa faca pacate, nu stiu daca trebuie sa ramai in preajma acelei persoana.
Cine ispiteste si cine sa ramana? Cam ambigua formularea.

Citat:
Cert este, ca eu am preferat dupa umila mea gandire sa plec, ca un las, pentru a nu fi marul discordiei si mai ales pentru a nu fi tentata sa ii judec si eu.
Deci tu erai marul discordiei? Pe ce motiv?
De judecat oricum i-ati judecat.

Citat:
Realmente parerea mea este ca nimeni nu poate intr-o astfel de conjunctura sa se fereasca de a gandi ceva rau cel putin sau inima lui sa nu se pietrifice macar pentru moment.
Este posibil, dar in cazul asta conteaza ce faci imediat DUPA acel moment.
Daca tine mai mult decat cateva minute - pentru ca exercitiul judecatii trebuie sa fie indreptat si spre propria persoana (sau in primul rand), ceva nu e in regula..

Citat:
Sunt o pacatoasa care inca se lupta cu gandurile care tot isi fac lacas in minte, sunt o pacatoasa care inca nu are acea dragoste care a facut sfiinti din oameni, sunt inca o femeie singura ca nu pot si nu stiu cum sa ma manifest inca intr-un cerc de oameni si prefer sa fug.
Cineva mi-a zis ca si asta este un duh ..duh de singuratate ...daca asa o fi, cu acesta ma lupt cel mai mult, sunt si raman si acum singura si nu stiu cat va mai dura..
Depinde care sunt cauzele..
Fobii? Temeri?

Citat:
Eu aici am intrat pentru a putea socializa macar virtual ...pentru a spune ce simt, ca intr-un cerc din acela, in care fiecare spune ce simte, pentru a depasi temerile si a putea sa te intaresti ...
Este un paleativ, nu o solutie.

Citat:
Iar daca ti-am dat raspuns acum fara sa-ti cer voie, sa-ti raspund intr-un fel prin dialog... iarta-ma te rog ...sa-mi spui si pe viitor cand o sa vreau sa-mi exprim parerea vis a vis de ce discuti tu la nevoie tac... spune-mi ca o sa fac cum doresti..acelasi lucru este valabil si pentru cei ce nu vor ca eu sa spun ceva in legatura cu subiecte initiate pe anumite topicuri ..si nu o sa mai comentez la comentariile lor..daca mi se va cere asta...
Ideea e simpla, forumul nu este cu acces exclusiv ortodox, sunt si ne-ortodocsi care expun idei ne-ortodoxe.
Daca un ortodox ia apararea perspectivei ortodoxe si nu putem contribui la aspectul asta, macar sa nu-l criticam reprosandu-i ca "e lipsit de dragoste".

Poate nu suntem toti atat de capabili sa sincronizam forma cu continutul dar atunci macar sa privim la continut.

Citat:
Si stii care este culmea la mine ca am crescut pana la varsta pe care nu o pot numi "onorabila" de 49 ani si tot nu nu reusesc sa stiu nimic, nu invat nimic..fac eu ce fac si uite tot seman discordie..
Discordie e prea mult spus, v-ati exprimat un punct de vedere, ati primit altul, de ce atata stres?

Citat:
Este cineva pe aici in jurul caruia nu s-a creat discutii sau a fost impecabil prin conduita lui?
Va rog invatati-ma si pe mine ,,acel cineva", ca mai stie doar Dumnezeu cate zile am si mor needucata ca sa ma exprim frumos..ca stiti voi mai bine ce cuvant mi se potriveste... poate..
V-ati exprimat foarte frumos, doar ca nu cred ca ati avut dreptate sa-l criticati pe catalin2.
Reply With Quote