Citat:
蝞 prealabil postat de heaven
Draga Listener,imi pare rau daca te-am dezamagit cu mesajul meu,insa intotdeaua incerc sa inteleg punctul de vedere al tuturor celor care il expun,pentru ca de cele mai multe ori adevarul este undeva la granita de mijloc.Nu sunt genul care sa tina partea nici a ursului si nici a vulpii din poveste si asta pentru ca fiecare dintre ei exprima o parte dintr-un adevar mai amplu....
|
nimeni nu ma poate dezamagi .....
de inteles un punct de vedere e ok , dar acele batrine mor de frig iarna asta , nu au ce minca , nu au haine si altele .... si noi filozofam pe seama nenorocirii lor .... asadar stim cu totii adevarul TRIST din jurul nostru unde nimeni nu isi mai ajuta aproapele din 创 motive 创 puerile .... si apoi tot noi ne plingemca avem o societate de doi lei .... m-am saturat sa vad NEPASATORI in jurul meu care se dau crestini ortodocsi , care arunca cu banii pe timpenii , care se lauda cu ce au dar cind e sa taca si sa faca ceva pentru aproape se dau mari sceptici , cauta motive sa nu dea CELE CE NU LE TREBUIESC altora ....
multa iubire
Citat:
Iar Ai nu este deloc pe aratura,a expus destul de clar punctul sau de vedere si mie mi se pare unul absolut pertinent.Stii vorba aceea ca decat sa ii dai unui om flamand cate un peste in fiecare zi,mai bine l-ai invata sa pescuiasca?Cam asta a incercat si el sa exprime...
...
|
este pe aratura .... a incercat pe suferinta a doua batrine SA FACA MORALA lor .... ca de ce au ajuns acolo , ca , cum isi permit sa ceara ajutor si alte bazaconii .... eu am o vorba ... DUMNEZEU NU BATE CU BATUL ,,,,, atentie mare pentru cei care dau din gura si judeca usor aproapele IN NECAZ ... sa nu cumva sa ajunga in situatia lor CA SA SIMTA ce simt ei ...
multa iubire
Citat:
Desigur,este important ca fiecare dintre noi sa facem putinul pe care il putem face,atat in privinta batranilor,cat si a copiilor,animalelor,grija fata de natura,pentru ca doar stand sa asteptam sa vina sa faca altii in locul nostru asta...sansele de a schimba ceva cu lumea asta sunt aproape nule.
Am observat ca folosesti exagerat cuvantul iubire,insa prin contrast,cuvintele tale biciuie pe cel caruia i te adresezi.Esti probabil tanar,impulsivitatea varstei isi spune cuvantul,insa uneori mai multa cumpatare este binevenita.
...
|
imi place ca acum o dai la intors si spui ca e bine sa facem ce putem fiecare pentru aproape .... ma bucur ca ma consideri tinar , dar acele cuvinte , daca le analizezi IN PROFUNZIME o sa intelegi ca nu au nimic de a face cu varsta ... sau sa inteleg ca iubirea moare cu varsta ? sau nu mai e valabila ? ce vrei sa transmiti ?
multa iubire
sinceritatea mea biciuieste si ma bucur ca o face ....poate asa nu mai vad timpenii scrise de unu si altul ...nu atita timp cit sunt eu aici ...
Citat:
Iubirea da libertatea de alegere,Dumnezeu Insusi nu intervine in viata noastra impunandu-ne ce sa facem,iar atunci cine ne investeste pe noi cu dreptul de a dicta semenilor nostri cum sa actioneze,ce sa simta?Suntem cumva mai presus de Creator?
...
|
daca dragoste NU E , NIMIC NU E ... ce spui tu mai sus sunt prostii de copii ...Dumnezeu nu intervine in viata noastra sa ne spuna ce sa facem , dar scoate in cale 创 chipurile lui创 ca sa vada ce facem .... sau ai uitat cind IISUS a spus 创 daca acestora le faceti , mie imi faceti 创 .... sa inteleg ca tu nu intelegi aceste cuvinte simple de ma acuzi ca as fi deasupra creatorului ?
multa iubire
Citat:
Esti intrigat de faptul ca Ai este sceptic...da,este dreptul si libertatea lui de a pune intrebari,de a fi sceptic,de a alege sau nu sa se implice!
Imi spui ca filosofez si ce anume fac intr-un caz concret ca acesta?Simplu: fac ce simt si in limita posibilitatilor pe care le am in acel moment.
Tu despre viata mea nu stii nimic si nici despre a lui Ai.Stii ca de multe ori am vazut persoane de genul lui,care nu se numesc credincioase,poate nu calca pe la biserica deloc,oameni ultrasceptici si foarte rationali,insa,care prin faptele lor manifesta mai multa sinceritate si iubire crestina decat multi asa zisi crestin practicanti?
Ti-o spun prieteneste: fereste-te sa iti judeci aproapele cu o asemenea usurinta,pentru ca sufletul omului numai Dumnezeu il cunoaste...
|
nu am treba cu scepticismul lui ain2. CI DE ATITUDINEA LUI FATA DE ACEST CAZ .... am spus si o repet NICI UNU CARE JUDECA NU A CERUT DATE MAI MULTE , SA VERIFICE , SA CAUTE etc .... dar au sarit direct la 创 scepticism创 si JUDECATA .... acum ai inteles?
in cazul asta IL JUDEC cu probele scrise de el .... ce face el in rest nu ma intereseaza , cit de bun sau ne-bun e in societate , cit de sincer sau nu ... toate nu ma intereseaza .... daca cineva pe acest forum scrie TIMPENII le taxez .... simplu ...
vorbele aduse de el sunt dreptul meu de judecata ... vorbele vin din suflet .... si daca ochiul este curat , tot trupul e curat .... comparatiile tale cu 创 ai vazut tu nu stiu ce si alte lucruri 创 sunt irelevante in acest caz ... eu am zis foarte simplu DACA VREI sa ajuti fa-o DACA NU VREI TACI SI VEZI-TI DE DRUM .... daca vrei sa intrebi si sa afli mai multe despre caz FA-O dar fara filosofie de doi lei ...
multa iubire