Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Am deschis acest topic in speranta ca noi forumistii crestini ortodocsi avem cate un slogan,cate un sfat general,cate o indrumare,voi pentru mine,voi pentru ceilalti,voi pentru toti forumistii,voi pentru voi,daca aveti,nu ezitati sa scrieti aici,care este sfatul,indemnul,sloganul,indrumarea,mesajul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti.Va multumesc mult.Doamne ajuta!
|
Nu sunt noi, ci sunt om, caci fiecare lumanare are lumina ei; iar in acte scrise nu sunt, nu am fost si nu voi fi niciodata crestin cu numele. Nu am cruci de piatra, lemn sau fier.
La fel, sunt forumist cu nume dat si totusi nu sustin ca am credinta cea dreapta.
Nu sunt slogan, ci lege de descoperit.
Nu pot da sfaturi sau pune slogane, deci, dar i-ti dau legea:
Dumnezeu este acolo unde se aseaza iubirea; gradina Lui este si astazi, dar omul iese din ea chiar acum, si se aseaza in curtile lui proprii!
Cine poate spune ca aici e casa lui Dumnezeu?
Unii vor spune ca este din partea bisericii un om pus sa vada de curtea asta si el este cu numele lui sfantul, iar alti putini vor stii ca daca se ia lumina de aici si din orasul acesta, curtea omului se va stinge si vai ce putere va prinde cel rau.
Iubirea este acolo unde patrunde zambetul soarelui, mangaierea ploii, linistea pamantului.
Dar din adancul framantarilor de aici sunt prea multe ferestre inchise pana acolo, unde este adevarata vindecare.
Doamne, pustiu si intunerec este in casa ta, fa lumina rogu-te!