View Single Post
Vechi 09.08.2011, 15:36:33
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Multumim, sofiaiuga, pentru toate amanuntele legate de acest pelerinaj.
Doar ce m-am intors dintr-un pelerinaj pe la sfintele manastiri din Ucraina si Rusia. Stiam de la tine de spatiul redus, pe care il are un microbuz si am tinut cont de acest amanunt in alcatuirea bagajului. Deci din acest punct de vedere pelerinajul a fost in ordine.

La noi problema a fost insasi organizatoarea pelerinajului, dna Aurora Tihon. Aceasta organizeaza toata vara pelerinaje prin Ucraina, Ucraina si Rusia.

As dori prin prezentele randuri sa avertizez pe eventualii participanti la palerinajele Aurorei Tihon, ca sa stie la ce se pot astepta: pe tot parcursul drumului prin Ucraina si Rusia nu a scos un cuvant despre traseu, despre manastirile pe care urma sa le vizitam, intr-un cuvant despre nimic. In schimb s-a intretinut in timpul zilei cu soferul, iar noaptea isi intindea scaunul, in detrimentul pasagerului din spatele ei, si dormea.

Distantele fiind lungi, calatoream timp de 5-6 ore fara a avea posibilitatea de a merge la baie, caci nu oprea masina. Nu a oprit sa ne luam fructe de la oamenii care vindeau pe marginea drumului: nu ne-a dus la nici un magazin sa ne cumparam cele necesare, printre care apa de baut, pana cand nu am protestat cu totii in acest sens.

Si ca si cum tot ce ne-a facut in timpul celor 12 zile nu ar fi fost de ajuns, la sfarsit ne-a dus direct la Suceava, sarind peste o zi de cazare in Ucraina. Am mers astfel 2 zile si doua nopti neincetat cu microbuzul, cu pauze de cate 10-15 minute la 5-6 ore de mers.

Ar fi multe de spus... doream insa, ca cei care se aventureaza sa mearga intr-un pelerinaj cu Aurora Tihon sa stie la ce sa se astepte, asa in mare.
eu nu am fost in UCRIANA CU AURORA TIHON ...DAR AM FOST IN RUSIA CU EA ...si a fost tot timpul o ispita si un stress pt. noi ..alfel traseul in RUSIA a fost f.f.bine gindit de ea...dar impresiile din RUSIA ,din pelerinajul facut in iulie anul trecut nu le-am scris ..inca...va urma ..dupa ce le voi termina pe cele din GRECIA ,care stgneaza la mine din cauza unui timp limitat...la care se adauga si vizionarea unor filme coreene pe net f.f.bune ,morale din care si eu am avut ce invata...dar mai ales cei tineri au ce invata din ele!Voi relua impresiile din GRECIA DE UNDE LE-AM LASAT ..APOI LE VOI SCRIE SI PE CELE DIN RUSIA ,dupa modestele mele puteri..eu le scriu in primul rind pt mine ...caci se pot uita multe arome duhovnicesti pe parcurs...dar am gindit ca din cei care nu au fost poate vor sa mai citeasca cite ceva.
Reply With Quote