Citat:
În prealabil postat de maria32
Ceremonia noastra va fi cea care se face la Taina Sfintei Cununii. Nu la a doua, sau la a treia. Am intrebat foarte clar acest lucru si am primit incredintarea duhovnicului cum ca slujba va fi exact aceeasi fara nicio modificare. Duhovnicul nostru este in acelasi timp si preotul care ne va cununa.
N-am inteles prea bine ce voiai tu sa spui ca daca am avea acea hartiuta preotul ar putea sa ne faca amandorura aceeasi Taina a Primei Cununii. Pai bineinteles ca AMANDORURA ne-o face ca nu citeste ceva separat pentru el si ceva separat pentru mine.
|
Deci, am incercat sa-ti gasesc undeva scris. Stiu ca pentru tine va fi Taina si pentru el dezlegare. Nu stiu cum sa explic mai bine. Cred ca ai putea sa-l intrebi pe duhovnic despre asta.
Citat:
În prealabil postat de maria32
Ma bucur ca vorbesti despre un caz ipotetic caci daca ar fi vorba de un caz concret ai realiza ca nu se poate asa ceva. Nu poti sa stergi dintr-un om trecutul lui, si poate ca nici nu e bine s-o faci.
O legatura cu un alt om isi lasa o amprenta asupra altui om, amprenta care poate sa-i foloseasca in viitor ca experienta de viata.
Dar suntem off-topic. Daca vrei discutam in privat.
|
Nu i-as sterge trecutul, nu l-as judeca, ci l-as vrea doar pentru mine cat se poate. Si mi-ar placea sa fie casatorit religios doar cu mine, cel mai important. K, discutam in privat.