Doamne-ajuta:)
Tocmai m-am inscris si eu pe acest forum, m-am bucurat sa vad cat de multi sustinatori are bunul Sfant Nectarie:).
L-am descoperit si eu acum 2-3 ani ( sau mai bine zis, El m-a descoperit pe mine ) prin intermediul revistei Formula AS. Treceam printr-o perioada foarte grea, din toate punctele de vedere. Profesional, datorita perfidiei unor colegi "binevoitori" si personal, deoarece eram singura si mi se parea ca nu gasesc intelegere nicaieri.
Asadar, ultima nadejde imi era in bunul Dumnezeu , care prin Sfantul Nectarie s-a indurat si de mine, pacatoasa. Asa am reusit sa iau un examen greu, m-am vindecat de deprimarea care pusese stapanire pe mine si l-am cunoscut pe actualul meu sotz, care este un om minunat si cu care ma-nteleg foarte bine. El este catolic, locuim in Germania, dar cu toate acestea, cred cu tarie ca el este unul dintre raspunsurile lui Dumnezeu la rugaciunile mele ( m-am rugat pentru mai multe lucruri :).
Mirul de la candela Sfantului Nectarie ne-a ajutat pana acum si pe mine, si pe tatal meu si pe soacra mea.
Abia astept acum sa ajung si in Eghina, sa-l vizitez pe Sfantul Nectarie acasa la el . Am auzit ca e foarte frumos acolo, ati fost careva acolo?
In incheiere, va doresc tuturor o zi minunata si bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii pretutindeni! :)
|