View Single Post
Vechi 09.08.2011, 22:02:20
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
nu era vorba doar de legionari, ci despre elita
Legionari, elita. Suna interesant. Mai ales daca stii cum a murit Nicolae Iorga.
Citat:
ce nu sa lasat calcata in picioare,cum sunten ingenunchiati acum, un intreg popor, nu doar un ardeal.nu poti sa intelegi nicicind,caci in ardeal a fost: o sarmisegetuza un kogaion mult aur si multe castre romane,aici exista o alta semintie, ce tine de glia stramosasca, si nu in ultimul rind: credinta ortodoxa inca de la originea poporului nou creat dacoromanii mai cauta la isvoare.ardelianu' daca o ziz o zis si nu-i defel altfel.
Eu credeam ca ardelenii se imbata cu palinca nu cu apa de ploaie!
Citat:
sapoi daca tu numesti rezistenta la modernizare faptul ca nu putem acepta homoxexualii si alte feluri se sodomiti api mintea ta are nevoie de revizie tehnica.atentie orce forma de progres cuprinde un spectru mai larg de probleme,ce nu stiai?.aceptam orce progres tehnic ce nu duce la pierderea virtutilor umane si nu duce pe om, sa faca lucruri impotriva firii.si noi folosim: internet,telefonie,fax,televiziune prin satelit,udarea legumelor cu programator digital si senzor de ploaie.se trag clopotele bisericilor cu program prin satelit,si sa iti mai spun???.dar - ne ferim de sodomie si mai sti tu ce,ca de 10000grade celsius.
Ce spui tu aci dovedeste exact ce am spus eu. Tu nu faci diferenta intre tehnologizare si modernizare. Dupa tine bulibasa daca are mercedes e modern? Chiar din spusele tale rezulta o vehementa rezistenta la modernizare.
Reply With Quote