View Single Post
Vechi 10.08.2011, 11:40:54
moldoveanu's Avatar
moldoveanu moldoveanu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Tocmai ca banii de la buget provin inclusiv de la atei sau persoane cu alta religie decat cea ortodoxa. Astfel, platindu-mi impozitele intr-o tara profund religioasa si evezionista, contribui la construirea catedralei in mod fortat. Si nu este nicidecum responsabilitatea statului sa construiasca biserici ortodoxe. E o mare diferenta intre infrastructura si biserici. Tocmai voi care detineti "Adevarul" nu stiti asta?
Catedrala nu este costruita din banii statului. Statul contribuie cu o suma care acopera sub 3% din valoarea constructiei. Avand in vedere ca catedralele in general sunt printre principalele obiective turistice intr-o capitala mi se pare normal sa fi contribuit cu mai mult de atat. Mai multe industrii pe orizontala beneficiaza de prezenta unor obiective turistice.
Si chiar daca statul ar fi dat mai multi bani tot nu aveai tu ce sa comentezi. Nu se va astepta niciodata cineva ca nea caisa sa stie cel mai bine ce trebuie facut cu banii. Sunt oameni care au mandate si fac ce cred ei ca e cel mai bine. Ei raspund in fata alegatorilor care fie i-i realeg fie nu. Ca unii dintre alegatori nu sunt de acord cu realizarile conducerii e deja problema lor. Se numeste democratie.