Citat:
Nu ai timp, de aceea vociferezi steril.
|
Nu stiu exact ce sens dai cuvantului "steril". La fiecare post pe care l-ai avut am raspuns argumentat, si am demontat afirmatiile tale, fie ca se refereau la catedralele germane sau la banii pe care o sa ii ia inapoi Statul de pe urma Catedralei. Raspunsurile tale au fost rareori in legatura cu ce am scris eu, pentru ca ai ales sa ignori argumentele mele si sa vii cu afirmatii noi.
Faptul ca minoritatea de atei (si ortodocsii care nu sunt, nici ei, de acord cu Catedrala) nu se pot opune, de fapt, construirii Catedralei nu inseamna ca cei care o sustin au argumente, sau ca respectivul demers, asa cum se desfasoara acum, e legal. Inseamna doar ca toate astea se intampla intr-o tara condusa dupa regulile Evului Mediu.
Lucru care in mod normal ar trebui sa te deranjeze. Dar asta nu se intampla pentru ca el coincide dorintelor tale, si se pare ca prea putin iti pasa ca argumentele pe care le ai au consistenta fumului, sau ca se incalca ceva legi doar pentru a-ti face tie, si altora ca tine, pe plac.
Citat:
Cred ca este legitima implicarea statului roman in constructia de biserici pentru ca averile Bisericii au fost confiscate de Cuza atunci cand a facut reformele lui, iar mai apoi a venit perioada comunista cand au fost darmate iarasi multe biserici.
|
Scurt exercitiu de istorie:
1. In ce an au avut loc reformele lui Cuza, si in ce an s-a infiintat BOR?
2. Cum se compara numarul de biserici distruse de comunisti cu numarul de biserici confiscate de la greco-catolici si date dupa aia plocon ortodocsilor?
Citat:
Oricum, in constructia unei biserici statul se implica destul de putin fata de ceea ce inseamna suma necesara ridicarii ei.
|
Te intreb ce am intrebat-o si pe ioanna: de unde stii tu ce contributie finala totala va avea Statul? Ai informatiile astea?
Citat:
esti exact un sectar ateu
|
Wow. Asta e noua. Un dictionar ai prin preajma?