ma simt si eu singu si ratacit ma simt plin de pacate si foarte departe de El.sufer si fizic si psihic am fost si la doctor si mi-a zis ca am depresie acuma iau medicamente dar nu simt vreo ameliorare, pe langa asta nu pot dormi nici sa mananc si imi simt stomacul de parca cineva ar framanta paine in el,am o stare de frica continua si mi-e frica de orice m-am casatorit doar de o luna dar nu cred ca sotia mea o sa imi fie alaturi in aceste clipe si cred ca pana la urma o sa o pierd, desi o iubesc enorm de mult,imi pare rau ca m-am departat de Dumnezeu nu-mi mai zic rugaciunile cum le ziceam inainte, simt nevoia sa ma spovedesc si sa ma indrume un preot sa scap de gandurile negre care ma macina, stiu ca diavolul isi doreste sa renunt la tot ce am dar tare imi doresc sa-l simt pe Dumnezeu in sufletul meu su sa ma treaca si peste aceste greutati.
Tuturor care sufera ca si mine le doresc sa se insanatoseasca cat mia repede in credinta, daca o sa reusim sa ne curatim sufletul cu siguranta vom fi sanatosi si trupeste. Doamne ajuta!
|