View Single Post
Vechi 10.08.2011, 18:31:48
viorel2010 viorel2010 is offline
Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul

Se spune că orice pasăre pe limba ei piere, și uneori mărturisim și fără să vrem cu limba ce avem în inimă. Și atunci aceia care pot măcar gândi ca acest Virusel2010 – sau cum își zice el „viorel” deși cu duhul e „mortel”, se văd a fi într-o mare primejdie, virusați și infectând la rândul lor, și ceea ce e cu adevărat cel mai rău, adăugând la aceasta și cerbicia și împotrivirea la adevărul revelat.
Și aceasta, frații mei ortodocși, știm bine cum se numește … păcat împotriva Duhului Sfant. Înfricoșat lucru, și aici nu mai umblăm cu „miștouri” și ironii de net !!!

Drept pentru care si pe aceștia până la o vreme îi vom ignora întru totul, Domnul să îi miluiască și să-i ajute.
Dacă se poate concepe că Scriptura și Părinții în consens (!!!) pot greși – căci acest consens cosmologic, cronologic, biologic și antropologic iată există fiind chiar lucrarea Duhului Sfânt! - nu vor crede nici de ar învia vreun mort ca să-i convingă. Cele duhovnicești se propun nu se impun și ferice de cei ce le primesc!
Ha, ha, ha! Ia uite cine stabileste ce este si ce nu este pacat impotriva Duhului Sfant! V-am mai spus, sunteti expert in manipulare! Dar nu e nimic! Daca dvs nu vreti cu niciun chip sa intelegeti ca pacatul impotriva Duhului Sfant este chiar ce faceti dvs: adica lupta impotriva evidentelor stiintifice si matematice, o veti afla la Judecata!

Sau poate imi dati dvs vreun exemplu de Sinod Ecumenic Ortodox, sau macar local, in care s-a stabilit drept dogma ortodoxa tocmai geocentrismul!

Citat:

Si asta FARA a afecta cu ceva imaginea si profunzimea Ortodoxiei ?

Bineinteles ca DA! Aveti o slabiciune duhovniceasca evidenta daca incercati sa 'carpiti' ortodoxia, crezand ca doar daca ceva e inteles ad litteram inseamna ca e profund si adevarat. Va deplang, ca pe orice sectar!

Citat:
Viorel 2010, nu ai inteles mare lucru, nu eu spuneam ci prietenul tau Einstein si multi alti oameni de stiinta, ca pendulul lui Foucault nu dovedeste ca Pamantul se roteste in jurul axei proprii si ca acelasi efect poate fi si in cazul unui Pamant stationar in jurul caruia se roteste bolta cereasca. Prin urmare nu mai invoca acest experiment care nu arata decat un fir in balans care-si schimba planul de oscilatie si nimic mai mult.
Repetati greselile la nesfarsit ca o placa stricata! Am crezut ca ATI INTELES ca Einstein si altii NU au demonstrat niciodata ca efectul Lense Thirring influenteaza pendulul lui Foucault si ca este, bineinteles, evident ca DOAR rotatia pamantului influenteaza pendulul lui Foucault! Dar deh... "duhul sfant" va da multa intelepciune si de asta si aveti asa de multe "argumente stiintifice"!

Citat:
Pentru detalii accesati acest film foarte explicativ: http://vimeo.com/6898575
Intr-adevar, foarte explicativ pentru cine e destept sa priceapa tocmai conservarea momentului cinetic de rotatie! Dar explicatiile din subsol sunt o varza totala!